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Sweet & Savoury Glazed Carrots

with Chives - Start at 2hr mark

Not just for reindeer! Sweet savoury honey glazed carrots with a final flourish of chives make for an instant holiday favourite.

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson
DifficultéMoyen
/ sert 4 personnes

4 pièce(s)

Carotte

14 g

Ciboulette

2 cs

Cassonade

(Peut contenir : Moutarde, Soya, Oeuf, Poisson, Blé, Noix, Arachides, Sulfites, Crustacés, Sésame, Lait)

Pas inclus dans votre livraison

2 cs

Beurre non salé*

¼ cc

Sel et Poivre*

Énergie (kcal)140 kcal
Graisses6 g
dont saturés4 g
Glucides22 g
dont sucres13 g
Fibres4 g
Protéines2 g
Cholestérol15 mg
Sel190 mg
Gras Trans0.3 g
Potassium550 mg
Calcium75 mg
Fer0.8 mg

Instructions

1

Thinly slice chives. Peel, then cut carrots in half, lengthwise, then into 1/2-inch thick half-moons.

2

 Heat a medium pot over medium-high heat. When hot, add carrots, brown sugar, 1/4 cup water and 2 tbsp butter. Stir together. Simmer, stirring occasionally, until carrots are tender, liquid is absorbed and a sticky sauce forms, 12-15 min.

3

Remove pot from heat. Stir in the chives. Season with salt and pepper. Transfer carrots to a medium bowl for serving.

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