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Dîner de fromage et de crudités

Dîner de fromage et de crudités

2 portions | avec hummus et tzatziki

4.1
(16)

Easy, cheesy and dippable! Naan wedges and carrots sticks are twice the fun when dipped into hummus and tzatziki.

étiquettes:
Végétarien
Allergènes:
Lait
Sésame
Soya
Blé

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation5 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéMoyen
/ sert 2 personnes

1 tasse(s)

Fromage en grains

(Contient: Lait)

8 cs

Houmous

(Contient: Sésame Peut contenir : Lait, Moutarde, Soya, Sulfites, Blé, Crustacés, Oeuf, Poisson)

2 pièce(s)

Pain plat

(Contient: Lait, Soya, Blé Peut contenir : Gluten)

1 pièce(s)

Carotte

6 cs

Sauce au yogourt

(Contient: Lait)

2 pièce(s)

Miel

1 pièce(s)

Pomme Gala

Énergie (kcal)810 kcal
Graisses36 g
dont saturés12 g
Glucides93 g
dont sucres29 g
Fibres9 g
Protéines29 g
Cholestérol60 mg
Sel1310 mg
Gras Trans1 g
Potassium650 mg
Calcium800 mg
Fer4.5 mg

Instructions

Prep
1

Cut each naan into 8 equal wedges. Peel, then halve carrot crosswise, then cut into 1/2-inch matchsticks. Core, then cut each pear into 8 equal wedges.

Heat naan
2

Wrap naan wedges in paper towels, then microwave on high for 1 min. (NOTE: You can skip this step if you don't want to warm the naan!)

Finish and serve
3

Plate carrot sticks and naan wedges with hummus and tzatziki alongside for dipping. Serve cheese curds and pears on the side. Drizzle honey over pear wedges.

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