Salade caprese ultime
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Salade caprese ultime

Salade caprese ultime

2 portions | avec bocconcinis et glaçage balsamique

The perfect salad to accompany a 'dining al fresco' moment. Creamy bocconcini and sweet baby heirloom tomatoes offer flavour and colour in this miniature variation of a classic caprese.

Allergènes:
Lait
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

100 g

Bocconcinis

(Contient Lait)

227 g

Tomates cerises anciennes

2 cs

Glaçage balsamique

(Contient Sulfites)

7 g

Basilic

Pas inclus dans votre livraison

0.06 cc

Poivre*

½ cs

Huile*

0.06 cc

Sel*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)220 kcal
Graisses13 g
dont saturés6 g
Glucides16 g
dont sucres9 g
Fibres2 g
Protéines12 g
Cholestérol30 mg
Sel85 mg
Gras Trans0.3 g
Potassium300 mg
Calcium750 mg
Fer0.5 mg

Ustensiles

Bol à mélanger, moyen
Petit bol
Cuillères à mesurer

Instructions

Prep
1
  • Halve tomatoes.
  • Thinly slice basil.
  • Pat bocconcini dry with paper towels, then quarter.
  • Add tomatoes, bocconcini and half the basil to a medium bowl. Season with salt and pepper, then toss to combine.
  • Set aside.
Make dressing
2
  • Add half the balsamic glaze and 1/2 tbsp oil to a small bowl, then stir to combine.
  • Add dressing to the bowl with tomatoes and bocconcini, then toss to combine.
Finish and serve
3
  • Serve caprese salad in a shallow dish. Sprinkle remaining basil over top.