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TKTK Chicken Wings

with DIY Chive Ranch and Brown Sugar Buffalo Sauce

Oven-baked chicken wings are easy to prepare and even easier to eat! We've paired them with two different dips and seasonings for a choose-your-own adventure appetizer that's sure to be gone in no time.

Allergènes:
Sulfites
Lait
Oeuf
Moutarde

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéFacile
/ sert 4 personnes

640 g

Ailes de poulet

9 g

Assaisonnement BBQ

(Contient: Sulfites Peut contenir : Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Blé)

12 g

Poudre à pâte

(Peut contenir : Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Blé, Crustacés, Sulfites, Oeuf, Poisson, Triticale)

6 g

Poivre au citron

(Peut contenir : Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Blé, Sulfites, Triticale)

1 pièce(s)

Carotte

3 pièce(s)

Mini concombres

7 g

Ciboulette

43 ml

Crème sure

(Contient: Lait Peut contenir : Lait)

4 cs

Mayonnaise

(Contient: Oeuf, Moutarde Peut contenir : Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Blé, Crustacés, Sulfites, Poisson, Gluten)

1 cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient: Sulfites Peut contenir : Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Blé, Oeuf, Poisson)

4 cs

Sauce piquante

(Peut contenir : Lait, Moutarde, Noix, Sésame, Soya, Blé, Crustacés, Sulfites, Oeuf, Poisson, Gluten)

1 cs

Cassonade

(Peut contenir : Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Blé, Crustacés, Sulfites, Oeuf, Poisson)

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

2 cs

Beurre*

(Contient: Lait)

2 cc

Huile*

Énergie (kcal)570 kcal
Graisses43 g
dont saturés13 g
Glucides12 g
dont sucres7 g
Fibres2 g
Protéines31 g
Cholestérol220 mg
Sel1550 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium600 mg
Calcium100 mg
Fer1.5 mg
Petite casserole
Plaque de cuisson
Grand bol
Éplucheur
Brosse à pâtisserie
Papier aluminium
Petit bol
Cuillères à mesurer

Instructions

1
  • Prepare a large foil-lined baking sheet, then brush with 2 tsp oil or cooking spray.
  • Pat chicken wings dry with paper towels.
  • Add half the chicken wings, BBQ Seasoning, half the baking powder and 1/4 tsp pepper to a large bowl. Season with salt, then toss to coat. 
  • Add remaining chicken wings, remaining baking powder and Lemon-Pepper Seasoning to another large bowl. Season with salt, then toss to coat.
  • Arrange chicken wings on the prepared baking sheet.
2
  • Bake chicken wings the middle of the oven, until chicken is cooked through, 12-15 min.**
  • Remove wings from the oven and set oven to broil. 
  • Flip wings, then broil in the top of the oven until wings are crispy and golden-brown, 2-3 min.
  • Meanwhile, peel, then halve carrot lengthwise. Halve carrot again to create 1/2-inch sticks. 
  • Halve cucumbers lengthwise, then halve again to create 1/2-inch spears. 
  • Thinly slice chives.
3
  • Add sour cream, mayo, 1/2 tsp sugar, chives and half the vinegar to a small serving bowl. Season with salt and pepper, then stir to combine. 
  • Add hot sauce, 2 tbsp butter, remaining vinegar, brown sugar and a pinch of salt to a small pot over medium heat. Cook, stirring occasionally, until butter is melted and sauce comes to a simmer, 3-4 min. Remove from the heat and transfer to another serving bowl.
4
  • Place ranch on one corner of a large platter or board. Place Buffalo sauce on the opposite corner. 
  • Fill in the remaining space on the board with chicken wings, carrots and cucumbers.

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