Juicy, individual BBQ-glazed meatloaves are perfectly charred on the grill, bringing out a smoky sweetness. Served alongside creamy potato salad and tender, grilled zucchini tossed in garlic, this dish balances hearty and light flavours, ideal for a summer cookout or an easy weeknight dinner.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Bœuf haché
9 g
Assaisonnement BBQ
(Contient: Sulfites Peut contenir: Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Blé)
⅓ tasse(s)
Chapelure panko
(Contient: Blé Peut contenir: Blé, Gluten)
4 cs
Sauce BBQ
(Contient: Moutarde Peut contenir: Gluten, Sulfites, Oeuf, Blé, Sésame, Crustacés, Soya, Poisson, Lait)
300 g
Pomme de terre à chair jaune
4 cs
Mayonnaise
(Contient: Oeuf, Moutarde Peut contenir: Crustacés, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)
1 cs
Vinaigre de vin blanc
(Contient: Sulfites)
7 g
Ciboulette
3 pièce(s)
Céleri
1 pièce(s)
Courgette
4 g
Sel d'ail
(Peut contenir: Lait, Sulfites, Blé, Noix, Triticale, Moutarde, Soya, Sésame, Arachides)
½ cs
Huile*
2.13 cc
Sel*
0.13 cc
Poivre*
Season zucchini with 1/4 tsp salt (dbl for 4 ppl) and pepper. Divide meatloaves, zucchini and potato salad between plates.