Salade estivale de pommes de terre au bacon et à la sauce ranch
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Salade estivale de pommes de terre au bacon et à la sauce ranch

Salade estivale de pommes de terre au bacon et à la sauce ranch

2 Portions | avec cheddar et oignons verts

This creamy, dreamy potato salad is stuffed to the brim with crowd-pleasing cheddar cheese, herby green onions and the smoky flavour of crisp bacon. It's easy to throw together and will go great with whatever you're grilling up!

Allergènes:
Oeuf
Moutarde
Lait
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

2 cs

Mayonnaise

(Contient Oeuf, Moutarde Peut contenir Sulfites, Blé, Moutarde, Crustacés, Poisson, Lait, Sésame, Soya)

2 cs

Sauce ranch

(Contient Oeuf, Lait Peut contenir Sulfites, Blé, Poisson, Moutarde, Sésame, Soya)

1 cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient Sulfites)

350 g

Pomme de terre rouge

100 g

Tranches de bacon

2 pièce(s)

Oignon vert

½ tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient Lait)

1 cs

Mélange paprika fumé et ail

(Contient Sulfites Peut contenir Noix, Blé, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya)

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Sel*

0.06 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)610 kcal
Graisses47 g
dont saturés15 g
Glucides33 g
dont sucres4 g
Fibres4 g
Protéines16 g
Cholestérol75 mg
Sel910 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium1000 mg
Calcium550 mg
Fer2.5 mg

Ustensiles

Grande casserole
Cuillères à mesurer
Grande poêle antiadhésive
Écumoire
Grand bol
Fouet
Passoire

Instructions

Boil potatoes and prep
1
  • Quarter potatoes.
  • Add potatoes, 2 tsp salt and enough water to cover (by approx. 1 inch) to a large pot (use same for 4 ppl). Cover and bring to a boil over high heat. Once boiling, reduce heat to medium. Simmer uncovered until fork-tender, 8-10 min.
  • Meanwhile, thinly slice green onions.
Cook bacon
2
  • Meanwhile, cut bacon crosswise into 1/4-inch strips.
  • Heat a large non-stick pan over medium heat.
  • When hot, add bacon. Cook, stirring occasionally, until crispy, 5-7 min.**
  • Remove the pan from heat. Using a slotted spoon, transfer bacon to a paper towel-lined plate.
Cool potatoes and make dressing
3
  • Meanwhile, drain, then rinse potatoes under cold water until cool.
  • Add mayo, ranch dressing, half the vinegar and 1 tsp Smoked Paprika-Garlic Blend to a large bowl. Season with salt and pepper, then whisk to combine.



Finish and serve
4
  • Add green onions, cooled potatoes, cheese and half the bacon to the bowl with dressing. Gently toss to combine.
  • Sprinkle remaining bacon over top.