Chimichurri Drizzled Pork Chops
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Chimichurri Drizzled Pork Chops

with Smoky Paprika Potatoes

Ingrédients : Côtelette de porc assaisonnée (porc, eau, sel de mer, sucre de canne, bouillon de porc, extrait de romarin) • Pomme de terre rouge • Poivron vert • Poivron • Oignon rouge • Mayonnaise (huile de canola et/ou de soya, œuf entier liquide, jaune d'œuf surgelé, eau, sel, sucre, vinaigre, jus de citron concentré, extrait d'épices, moutarde, acide lactique, EDTA de calcium disodique) (moutarde, œuf) • Vinaigre de vin blanc (vinaigre de vin, métabisulfite de potassium) (sulfites) • Coriandre • Persil • Mélange paprika fumé et ail (paprika fumé, poudre d'ail, dioxyde de silicium) (sulfites) • Ail.

Allergènes:
Sulfites
Moutarde
Oeuf

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation40 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

2 pièce(s)

Côtelettes de porc, avec os

250 g

Pomme de terre rouge

1 cs

Mélange paprika fumé et ail

(Contient Sulfites Peut contenir Noix, Lait, Blé, Moutarde, Sésame, Sulfites, Triticale, Arachides, Soya)

7 g

Coriandre

7 g

Persil

1 cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient Sulfites)

2 pièce(s)

Gousses d'ail

1 pièce(s)

Oignon rouge

1 pièce(s)

Poivron vert

1 pièce(s)

Poivron

4 cs

Mayonnaise

(Contient Moutarde, Oeuf Peut contenir Crustacés, Soya, Oeuf, Blé, Gluten, Sésame, Lait, Poisson, Noix, Sulfites, Moutarde)

Pas inclus dans votre livraison

4 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)990 kcal
Graisses70 g
dont saturés11 g
Glucides38 g
dont sucres10 g
Fibres7 g
Protéines46 g
Cholestérol140 mg
Sel670 mg
Gras Trans0.3 g
Potassium1750 mg
Calcium100 mg
Fer4 mg

Instructions

Roast potatoes
1
  • Remove any brown spots. Cut potatoes into 1/2-inch cubes.
  • To a parchment-lined baking sheet, add potatoes and 1 tbsp (2 tbsp) oil. Season with half the Smoked Paprika Garlic Blend, salt and pepper, then toss to coat.
  • Roast in the middle of the oven for 22-25 min, flipping halfway through, until tender and golden-brown.
2
  • Finely chop cilantro. 
  • Finely chop Parsley.
  • Peel, then mince or grate garlic.
  • Core, then cut peppers into 1/4-inch slices. 
  • Peel, then cut half the red onion into 1/4-inch slices. Finely chop the remaining onion. 
  • Add peppers, sliced onion and 1/2 tbsp (1 tbsp) oil to a baking sheet. Season with salt and pepper, then toss to coat. Set aside.  
3
  • In a medium bowl whisk together vinegar, 2 tbsp (4 tbsp) oil, parlsey, cilantro, 1 tsp (2 tsp) garlic, 1/4 tsp (1/2 tsp) sugar, and minced red onion. 
  • Season with salt and pepper to taste. Set aside. 
4
  • Pat pork dry with paper towels. 
  • Season with salt, pepper and remaining Smoked Paprika -Garlic Blend. 
  • Heat a large non-stick pan over medium. When hot, add 1 tbsp (2 tbsp) oil and pork. Pan-fry pork for 2-3  per side, until golden.
  • Transfer pork to the baking sheet with the papers and onions. Roast in the middle of the oven for 8-10 min, until cooked through.**
Make garlic mayo
5
  • In a small bowl add the mayo and remaining garlic. 
  • Season with salt and pepper. 
6
  • Divide pork, potatoes and veggies between plates. 
  • Spoon the chimichurri over the pork. 
  • Serve garlic mayo on the side for dipping.