Dill pickle ranch chicken wraps are a zesty, crave-worthy twist on a classic wrap. Broiled and shredded chicken sits atop fresh greens, crisp cabbage slaw before getting topped with a tangy dill pickle ranch and crispy shallots for delight in every bite.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
340 g
Filets de poitrines de poulet
6 pièce(s)
Tortillas de farine
56 g
Chou rouge, émincé
28 g
Mélange roquette et épinards
90 ml
Cornichon à l'aneth, en tranches
4 g
Mélange d'épices à l'ail et à l'aneth
43 ml
Vinaigrette crémeuse
28 g
Échalotes frites
cs
Huile*
cc
Sucre*
cc
Sel*
cc
Poivre*
Before starting, preheat the broiler to high.
Wash and dry all produce.