
Everything about this salad delights! Our take on this Mediterranean dish is layered with roasted garlic dressing, fresh herbs and veggies, crispy chickpeas, chicken tenders and flavourful, crunchy flatbread.
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
1
Pois chiches
1
Mélange d’épices shawarma
(Contient: Sulfites Peut contenir : Soya, Noix, Blé, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame)
2
Gousses d'ail
2
Pain plat
(Contient: Soya, Lait, Blé Peut contenir : Soya)
113 g
Petites tomates
7 g
Persil
30 g
Olives mélangées
(Peut contenir : Lait, Sulfites)
2
Oignon vert
2
Vinaigre de vin blanc
(Contient: Sulfites)
1
Poivron
½
Feta, émietté
(Contient: Lait)
310 g
Filets de poitrine de poulet
0.13
Poivre*
0.13
Sel*
1
Sucre*
6
Huile*






If you've opted to add chicken breast tenders, pat dry with paper towels. Season with salt and pepper. Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil, then chicken breast tenders. Sear until tenders are golden-brown and cooked through, 3-4 min per side.** While the chicken cooks, make dressing.
Top bowls with chicken.