
This dish is a vibrant fusion of flavours, perfect for an elegant yet comforting grilled meal. Thinly pounded turkey is marinated in a fragrant blend of Middle Eastern shawarma spices, then grilled to perfection and brushed with a luscious apricot glaze for a caramelized finish.
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
340 g
Portions de poitrine de dinde
½ tasse(s)
Boulgour
(Contient: Blé Peut contenir : Gluten)
1 pièce(s)
Mini concombres
56 g
Mélange printanier
1 pièce(s)
Tomate
1 pièce(s)
Poivron
1 pièce(s)
Citron
7 g
Persil
1 pièce(s)
Yogourt grec
(Contient: Lait)
8 g
Mélange d’épices shawarma
(Peut contenir : Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)
2 pièce(s)
Gousses d'ail
2 cs
Confiture d'abricots
(Peut contenir : Gluten, Lait, Moutarde, Noix, Sésame, Soya, Sulfites, Blé, Oeuf, Crustacés, Poisson)
cs
Huile*
cc
Sucre*
cc
Sel*
cc
Poivre*
Is bulgur done here? should it be fluffed and left to cool?