
The Côtes d'Azur at your desk! This protein duo of tuna and boiled egg makes for a super satisfying salad. Briny olives and sweet baby tomatoes will perk you right up for the afternoon ahead!
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
pièce(s)
Thon en conserve
(Contient: Thon)
pièce(s)
Œuf cuit dur
(Contient: Oeuf Peut contenir : Oeuf, Poisson, Soya, Blé)
g
Petites tomates
g
Mélange printanier
g
Olives mélangées
(Peut contenir : Oeuf, Poisson, Blé, Lait, Sulfites, Noix)
cs
Vinaigre de vin rouge
(Contient: Sulfites)
0.06 cc
Sel et Poivre*
½ cs
Huile*

Halve tomatoes. Drain, then cut or tear olives in half. Drain tuna. Quarter egg.

Arrange spring mix in a bowl. Top with tuna, tomatoes, eggs and olives. Drizzle 1/2 tbsp oil and as much vinegar as desired over top, then season with salt and pepper.