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Roast Honey-Mustard Chicken Harvest Bowl

Roast Honey-Mustard Chicken Harvest Bowl

with Kale and Roasted Root Veggies

This lighter version of a cobb salad, hits all the notes! Perfectly roasted chicken, creamy sweet potatoes, crunchy kale and sweet apples. Tossed in zippy honey mustard dressing, this dinner is a winner!

étiquettes:
Moins de 650 kcal
Sous 50 g de gluc
Allergènes:
Moutarde
Sulfites
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéFacile
quantité par portion

2 pièce(s)

Poitrines de poulet

1 cs

Moutarde de Dijon

(Contient: Moutarde Peut contenir : Poisson, Lait, Sésame, Oeuf, Blé, Crustacés, Soya, Gluten, Sulfites)

2 pièce(s)

Miel

56 g

Chou frisé, haché

7 g

Mélange d’épices acidulé à l’ail

(Contient: Sulfites Peut contenir : Lait, Sésame, Blé, Soya, Moutarde, Arachides, Noix)

2 cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient: Sulfites Peut contenir : Poisson, Lait, Sésame, Oeuf, Blé, Soya, Moutarde)

1 pièce(s)

Pomme Gala

2 pièce(s)

Patate douce

¼ tasse(s)

Fromage de chèvre, émietté

(Contient: Lait)

Pas inclus dans votre livraison

1.83 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

Énergie (kcal)630 kcal
Graisses21 g
dont saturés4.5 g
Glucides63 g
dont sucres28 g
Fibres8 g
Protéines46 g
Cholestérol135 mg
Sel730 mg
Gras Trans0.2 g
Potassium1450 mg
Calcium125 mg
Fer2.5 mg
Papier sulfurisé
Plaque de cuisson
Cuillères à mesurer
Grande poêle antiadhésive
Petit bol
Essuie-tout
Grand bol
Fouet

Instructions

1
  • Before starting, preheat the oven to 425°F.
    Wash and dry all produce.
  • Cut sweet potatoes into 1/2-inch pieces. To a parchment-lined baking sheet, add potatoes, half the Zesty Garic Spice Blend and 1/2 tbsp oil. (NOTE: For 4 servings, use 2 baking sheets, with 1/2 tbsp oil per sheet.) Season with salt and pepper, then toss to coat.
  • Roast in the middle of the oven for 16-18 min, flipping halfway through, until tender and golden. (NOTE: For 4 servings, roast in the middle and bottom of the oven, switching baking sheet positions halfway through.)
2
  • Meanwhile, add honey and Dijon to a small bowl. Stir to combine, then set aside. 
  • Pat chicken dry with paper towels. Season with remaining Zesty Garlic Spice Blend, salt and pepper.
  • Heat a large non-stick pan over medium-high. Add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil.
  • When hot, add chicken. (NOTE: Don't crowd the pan; cook chicken in 2 batches if needed.) Cook 1-2 min per side, until golden.
3
  • Transfer chicken to a parchment-lined baking sheet.
  • Spoon over half the honey-Dijon sauce. 
  • Roast in the bottom of the oven for 10-12 min, until cooked through.**
4
  • Meanwhile, to a large bowl, add kale and 1 tsp (2 tsp) oil. Season with salt and pepper. Using your hands, massage kale to coat in oil. 
  • Cut apple into 1/4-inch pieces. 
  • Add vinegar and 1/2 tbsp (1 tbsp) to remaining honey-Dijon, then whisk to combine. 
5
  • Once sweet potatoes are tender, add potatoes and apples to the large bowl with kale. 
  • Add honey-Dijon dressing over kale mixture. Toss to combine. Season with salt and pepper. 
6
  • Thinly slice chicken. 
  • Divide salad between plates. 
  • Sprinkle goat cheese over salad.
  • Top salad with chicken.

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