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Easy Rustic Panzanella Salad

Easy Rustic Panzanella Salad

with Bocconcini and Balsamic

Whisk, toast and tear is all you need to do to create this one of kind panzanella salad. The taste of summer is in every bite!

étiquettes:
Dîner
Allergènes:
Lait
Blé
Orge
Sulfites

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéMoyen
quantité par portion

g

Bocconcinis

(Contient: Lait)

pièce(s)

Pain ciabatta

(Contient: Blé, Orge Peut contenir : Sésame, Soya, Noix de Grenoble, Avoine, Seigle, Triticale)

cs

Glaçage balsamique

(Contient: Sulfites Peut contenir : Sésame, Soya, Lait, Moutarde, Oeuf, Blé, Gluten, Crustacés, Poisson)

g

Petites tomates

g

Sel d’ail

(Peut contenir : Sésame, Soya, Triticale, Lait, Moutarde, Blé, Sulfites, Noix, Arachides)

g

Mélange printanier

g

Basilic

Pas inclus dans votre livraison

0.06 cc

Poivre*

1 cs

Huile*

Énergie (kcal)290 kcal
Graisses10 g
dont saturés6 g
Glucides35 g
dont sucres8 g
Fibres2 g
Protéines15 g
Cholestérol30 mg
Sel820 mg
Gras Trans0.3 g
Potassium225 mg
Calcium750 mg
Fer2 mg
Petit bol

Instructions

Prep
1
  • Halve ciabatta.
  • Halve or tear bocconcini into bite size pieces.
  • Halve tomatoes.
  • Using a fork, whisk together 1 tbsp oil, garlic salt and half the balsamic glaze in a small bowl.
  • Add bocconcini and tomatoes, then toss to coat. Season with pepper.
Toast ciabatta
2
  • Using a toaster or toaster oven, toast ciabatta until golden, 1-2 min.
Assemble panzanella salad
3
  • Tear ciabatta into bite-size pieces.
  • Add spring mix and ciabatta to the bowl with marinated tomatoes and bocconcini. Toss to combine.
  • Tear basil over top.
  • Drizzle with remaining balsamic glaze.

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