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Classic Cranberry Sauce

with Clementines - Start at 20 min mark

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson
DifficultéMoyen

Ingrédients

/ sert 4 personnes

135 g

Archived

227 g

Canneberges entières

½ tasse(s)

Sucre blanc

250 g

Beurre non salé

Informations nutritionnelles

/ par portion

Ustensiles

Petit bol

Instructions

1

Heat a small pot over high heat. When hot, add 1 tbsp butter, then whole cranberries, white sugar, 1/4 cup water, 1/4 tsp Holiday Spice, and clementine juice. Cook, stirring together, until thick and bubbly, 8-9 min.

2

Heat a small pot over high heat. When hot, add 1 tbsp butter, then whole cranberries, white sugar, 1/4 cup water, 1/4 tsp Holiday Spice, and clementine juice. Cook, stirring together, until thick and bubbly, 8-9 min.

3

Remove the pot from heat and set aside. Transfer the cranberry sauce to a small bowl. Set aside.

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