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Allergènes:
Blé
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéFacile
quantité par portion

250 g

Poulet haché

350 g

Gnocchis

(Contient: Blé Peut contenir : Lait)

227 g

Maïs en grains

1 pièce(s)

Fromage à la crème

(Contient: Lait)

½ tasse(s)

Feta, émietté

(Contient: Lait)

8 g

Assaisonnement mexicain

(Peut contenir : Lait, Sésame, Triticale, Arachides, Noix, Blé, Moutarde, Sulfites, Soya)

7 g

Coriandre

2 pièce(s)

Poivron vert

1 pièce(s)

Lime

2 pièce(s)

Oignon vert

1 pièce(s)

Gousses d'ail

Pas inclus dans votre livraison

3 cs

Huile*

⅓ cc

Sel*

⅓ cc

Poivre*

Énergie (kcal)1030 kcal
Graisses51 g
dont saturés14 g
Glucides112 g
dont sucres14 g
Fibres12 g
Protéines44 g
Cholestérol150 mg
Sel1840 mg
Gras Trans0.4 g
Potassium2300 mg
Calcium200 mg
Fer4.5 mg

Instructions

1
  • Before starting, bring a large pot of salted water to a boil over high (use same for 4 servings). Wash and dry all produce. 
  • Core, then cut pepper into 1-inch pieces.
  • Rough chop cilantro.
  • Thinly slice green onion.
  • Peel then mince or grate garlic.
  • Juice half the lime, cut remaining into wedges.
2
  • To an unlined baking sheet, add peppers, corn and, Mexican Seasoning, and 1 tbsp (2 tbsp) oil. Season with salt and pepper, then toss to combine. 
  • Roast in the middle of the oven for 18-20 min, stirring halfway through, until tender. 
3
  • In a large non-stick pan, heat 1 tbsp (2 tbsp) oil over medium-high heat.
    When the pan is hot, add the gnocchi. Cook, turning them often, 7-8 min, until golden-brown. (TIP: Don't crowd the pan; cook gnocchi in 2 batches for 4 servings, using 1 tbsp oil per batch.).
4
  • Meanwhile, heat a large pot over medium-heat.
  • When hot, add 1 tbsp (2 tbsp) oil, chicken, and garlic. Cook 4-5 min, breaking up chicken into smaller pieces, until no pink remains.** Season with salt and pepper.
  • Add cream cheese, 1/3 cup (2/3 cup) water, and veggies. Stir to combine.
  • Remove from heat, add lime juice and gnocchi. Season with salt and pepper. Stir to combine.
5
  • Divide gnocchi between bowls.
  • Top with crumbled feta, green onion, and cilantro.
  • Squeen lime wedge over top if you'd like.

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