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Beef and Mushroom Melts

with Caramelized Onions and Crispy Potatoes

Allergènes:
Lait
Oeuf
Moutarde
Blé
Orge
Sulfites

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation
Temps de cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

285 g

Bœuf émincé

113 g

Champignons

1 pièce(s)

Oignon jaune

1 tasse(s)

Cheddar blanc, râpé

(Contient: Lait)

2 cs

Mayonnaise

(Contient: Oeuf, Moutarde Peut contenir : Crustacés, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)

1 cs

Moutarde à l’ancienne

(Contient: Moutarde Peut contenir : Crustacés, Poisson, Gluten, Lait, Sésame, Soya, Sulfites, Blé, Oeuf)

2 pièce(s)

Pain à sandwich

(Contient: Blé, Orge Peut contenir : Sésame, Soya, Noix)

6 g

Mélange d'épices de Montréal

(Contient: Moutarde Peut contenir : Lait, Sésame, Soya, Sulfites, Blé, Noix, Arachides)

1 cs

Vinaigre balsamique

(Contient: Sulfites Peut contenir : Poisson, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Blé, Oeuf, Noix)

113 g

Mélange printanier

1 pièce(s)

Tomate

Pas inclus dans votre livraison

2 cs

Huile*

⅓ cc

Sel*

⅓ cc

Poivre*

⅓ cc

Sucre*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)930 kcal
Graisses52 g
dont saturés19 g
Glucides61 g
dont sucres8 g
Fibres6 g
Protéines58 g
Cholestérol155 mg
Sel1840 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium1100 mg
Calcium500 mg
Fer7.5 mg

Instructions

1
  • Before starting, preheat the broiler to high.
    Wash and dry all produce.
  • Halve cucumber lengwise, slice into half moons.
  • Cut tomato into 1/2-inch pieces.
  • Cut mushrooms into 1/2 inch slices.
  • Peel, then cut onion into 1/2-inch slices.
  • Cut the corner of the shaved beef packaging, gently squeez, letting the juices drain.
2
  • Heat a large non-stick pan over medium.
    When hot, add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil and onions. Cook for 3-4 min, stirring occasionally, until onions soften slightly.
    Add 1 tsp (2 tsp) sugar and 1/4 cup (1/2 cup) water and season with salt. Cook uncovered for 4-6 min, stirring occasionally, until dark golden. 
    Stir in half the balsamic vinegar and season with salt.
    Carefully rinse and wipe the pan clean.
3
  • To a large bowl, add shaved beef and Montreal Spice Blend. Mix thoroughly to coat.
  • Heat a large non-stick pan over medium-high. When hot, add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil.
  • Add beef in a single layer. Sear 1-2 min per side, until beef is cooked through.**
4
  • To a small bowl, add mayo, and half the mustard. Season with salt and pepper. Stir to combine.
  • To a large bowl, add remaining balsamic vinegar, 1 tbsp (2 tbsp) oil, 1/4 (1/2 tbsp) sugar. Season with salt and pepper. Whisk to combine. 
  • Add tomato, and half the spring mix. Toss to combine.
5
  • On an unlined baking sheet, arrange buns, cut-sides up. Sprinkle cheese over top buns. Toast in the top of the oven for 3-4 min, until cheese melts. (TIP: Keep an eye on buns so they don't burn!).
  • To the bottom bun, spread 1 tbsp mustard-sauce, beef, caramelized onions, and remaining spring mix. 
6
  • Divide beef melts and salad between plates.

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