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Beef and Gnocchi Lasagna Bake

Beef and Gnocchi Lasagna Bake

with Basil Pesto Drizzle and Fresh Salad

Allergènes:
Oeuf
Lait
Blé
Anchois
Moutarde
Sulfites

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation35 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéFacile
quantité par portion

250 g

Bœuf haché

350 g

Tortellinis au fromage

(Contient: Oeuf, Lait, Blé)

113 g

Mirepoix

1 pièce(s)

Mini concombres

56 g

Mélange printanier

¾ tasse(s)

Mozzarella, râpée

(Contient: Lait)

1 pièce(s)

Tomates broyées à l'ail et aux oignons

¼ tasse(s)

Pesto au basilic

(Contient: Lait Peut contenir : Soya, Sulfites)

2 cs

Vinaigrette César

(Contient: Oeuf, Lait, Anchois, Moutarde Peut contenir : Soya, Sulfites, Crustacés, Gluten, Sésame, Blé)

1 pièce(s)

Concentré de bouillon de légumes

(Peut contenir : Soya, Sulfites, Crustacés, Gluten, Sésame, Blé, Lait, Oeuf, Poisson, Moutarde, Noix)

7 g

Mélange d’épices acidulé à l’ail

(Contient: Sulfites Peut contenir : Soya, Sésame, Blé, Lait, Moutarde, Noix, Arachides)

Énergie (kcal)1170 kcal
Graisses53 g
dont saturés19 g
Glucides114 g
dont sucres20 g
Fibres9 g
Protéines61 g
Cholestérol175 mg
Sel2050 mg
Gras Trans1.5 g
Potassium1800 mg
Calcium600 mg
Fer6.5 mg
Grande poêle antiadhésive
Grande casserole
Passoire
Verre doseur
Plat de cuisson de 20x20 cm
Grand bol

Instructions

1
  • Before starting, preheat the oven to 450°F.
  • Bring a large pot of salted water to a boil over high (use same for 4 servings).
  • Wash and dry all produce. 
  • Heat a large non-stick pan over medium-high.
  • When hot, add beef and mirepoix. Cook for 3-5 min, breaking up beef into smaller pieces, until no pink remains.**
  • Add broth concentrate and Zesty Garlic Blend. Cook for 1 min, stirring often, until fragrant. Season with salt and pepper.
2
  • Meanwhile, to the boiling water, add tortellini. Cook for 2-4 min, stirring occasionally, until tender but still firm to the bite.
  • Reserve 1/2 cup (1 cup) pasta water.
  • Strain tortellini, then return to the pot, off heat.
3
  • To the same pan with beef and mirepoix, add crushed tomatoes, pesto and 1/2 cup (1 cup) water. Cook for 1-2, stirring occasionally until sauce thickens slightly. Season with salt and pepper.
4
  • To the pot with tortellini, add sauce, then stir to coat. 
  • Transfer saucy tortellini to an 8x8" baking dish (use a 9x13" baking dish for 4 servings.) 
  • Sprinkle cheese over top.
  • Bake in the middle of the oven, 5-6 min, until cheese is golden and melted.
5
  • Meanwhile, cut cucumber into 1/4-inch rounds. 
  • In a large bowl, combine spring mix, cucumbers and Caesar dressing, then toss to coat. 
6
  • Divide casserole and salad between plates.

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