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Turkey Pesto Cheeseburger

Turkey Pesto Cheeseburger

avec salade d’épinards, d’olives et de tomates

Familier mais original, ce burger à la dinde abonde en saveurs grâce au pesto et au fromage. Une salade d’épinards, d’olives et de tomates en accompagnement ajoute une touche de fraîcheur pour donner du renouveau à ce classique!

Allergènes:
Avoine
Seigle
Sésame
Soya
Blé
Orge
Lait
Sulfites
Oeuf
Moutarde

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson
DifficultéMoyen
quantité par portion

g

Dinde hachée

4 cs

Chapelure italienne

(Contient: Avoine, Seigle, Sésame, Soya, Blé, Orge, Lait Peut contenir : Poisson, Oeuf, Sulfites, Arachides, Triticale, Crustacés, Moutarde, Noix, Soya)

¼ tasse(s)

Pesto au basilic

(Contient: Lait Peut contenir : Sulfites, Soya, Lait)

¾ tasse(s)

Mozzarella, râpée

(Contient: Lait)

113 g

Jeunes épinards

2 pièce(s)

Tomate

2 cs

Glaçage balsamique

(Contient: Sulfites Peut contenir : Poisson, Oeuf, Crustacés, Moutarde, Soya, Lait, Sésame, Blé, Gluten)

6 pièce(s)

Gousses d'ail

30 g

Olives mélangées

(Peut contenir : Poisson, Oeuf, Sulfites, Noix, Lait, Blé)

2 pièce(s)

Pain brioché

(Contient: Blé, Oeuf Peut contenir : Soya)

2 cs

Mayonnaise

(Contient: Oeuf, Moutarde Peut contenir : Poisson, Sulfites, Crustacés, Moutarde, Soya, Lait, Sésame, Blé, Gluten)

Pas inclus dans votre livraison

3 cs

Huile*

¼ cc

Sel et Poivre*

Énergie (kcal)890 kcal
Graisses59 g
dont saturés15 g
Glucides70 g
dont sucres19 g
Fibres6 g
Protéines34 g
Cholestérol55 mg
Sel1560 mg
Gras Trans1 g
Potassium750 mg
Calcium450 mg
Fer5.5 mg
Petit bol
Bol à mélanger, moyen
Grande poêle antiadhésive
Cuillères à mesurer
Plaque de cuisson
Grand bol
Fouet

Instructions

PREP
1

Cut the tomato into 1/2-inch pieces. Roughly chop the olives. Halve the buns. Peel, then mince or grate the garlic. Stir together the mayo and half the pesto in a small bowl. Set aside.

MAKE TURKEY PATTIES
2

Mix together the turkey, garlic, breadcrumbs and remaining pesto in a medium bowl. Season with salt and pepper. With damp hands, form turkey mixture into two 4-inch wide burger patties (4 patties for 4 ppl). (NOTE: Your mixture may look wet, this is normal! In Step 3, you can carefully reshape patties when cooking.)

COOK PATTIES
3

Heat a large non-stick pan over medium heat. When hot, add 1 tbsp oil (dbl for 4 ppl), then patties. Pan-fry, until golden on one side, 5-6 min. Flip the patties, divide cheese over top of the patties, then cover pan. Cook, covered, until patties are cooked through and cheese has melted, 5-6 min.** Take pan off the heat.

TOAST BUNS AND ASSEMBLE BURGERS
4

Arrange the buns, cut-side up, on a baking sheet. Bake in the middle of the oven, until golden-brown, 3-4 min. (TIP: Keep your eye on them so they don't burn!) Spread pesto-mayo from the small bowl over all buns. Top bottom buns with patties.

MAKE SALAD
5

Whisk together the 1 tbsp balsamic glaze and 2 tbsp oil (dbl both for 4 ppl) in a large bowl. Add the spinach, olives and chopped tomatoes. Toss to combine and season with salt and pepper.

FINISH AND SERVE
6

Top the cheeseburger patties with half the salad. Place top bun on burger. Divide the turkey burgers and remaining salad between plates.

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