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something discovery shaved beef

something discovery shaved beef

with Sweet Bell Peppers and Monterey Jack

Allergènes:
Oeuf
Sulfites
Lait
Moutarde
Soya

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

285 g

Bœuf émincé

2 pièce(s)

Œuf

(Contient: Oeuf)

250 g

Pommes de terre, en dés

(Contient: Sulfites Peut contenir : Noix, Poisson, Lait, Crustacés, Moutarde, Sésame, Sulfites, Blé, Oeuf, Soya)

1 pièce(s)

Poivron

2 pièce(s)

Oignon vert

¼ tasse(s)

Feta, émietté

(Contient: Lait)

2 cs

Sauce au chipotle

(Contient: Oeuf, Lait, Moutarde, Soya Peut contenir : Noix, Poisson, Lait, Crustacés, Moutarde, Sésame, Sulfites, Blé, Oeuf, Soya, Gluten)

7 g

Épices fumées au bois de pommier

(Contient: Moutarde Peut contenir : Noix, Lait, Sésame, Sulfites, Blé, Soya, Arachides)

½ tasse(s)

Monterey Jack, râpé

(Contient: Lait)

Pas inclus dans votre livraison

½ cs

Huile*

1.5 cs

Beurre non salé*

(Contient: Lait)

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)840 kcal
Graisses39 g
dont saturés18 g
Glucides69 g
dont sucres11 g
Fibres7 g
Protéines56 g
Cholestérol340 mg
Sel970 mg
Gras Trans1 g
Potassium2100 mg
Calcium400 mg
Fer7.5 mg

Ustensiles

Grande poêle antiadhésive
Cuillères à mesurer

Instructions

1
  • Before starting, wash and dry all produce.
  • Heat a large non-stick pan over high heat.
  • While pan heats, core, then thinly slice peppers.
  • Thinly slice onions keeping white and green parts separate.
  • When hot, add 1 tbsp (2 tbsp) butter, peppers,potatoes and green onion whites. Season with salt, pepper and half the Applewood Smoke Spice. Cook for 4-5 min, stirring often until peppers are tender-crisp and potatoes are golden.
  • Transfer to a plate.
2
  • While veggies cook, line a plate with paper towels.
  • Snip one corner of beef package. Carefully drain and discard liquid.  Transfer beef stack to prepared plate. Leaving in tact, pat dry with paper towels. 
  • Cut beef stack in half crosswise. 
  • Using tongs or hands, separate beef slices
  • Reheat pan over med-high. When hot, add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil and beef. Cook, for 2-3 min flipping beef halfway until golden and cooked through. Season with remaining Applewood Smoke spice, salt and pepper.
3
  • Add veggies to pan with beef. Stir to combine.
  • Make 2 3-inch wide wells (4 wells for 4 servings). Add 1/2 tbsp butter to each well. Crack an egg into each well over butter. Season with salt and pepper.
  • Sprinkle Montery Jack cheese over top. Cover and cook for 2-3 minutes until eggwhites are set. (Note: yolks will still be runny!)
4
  • Divide hash between plates.
  • Drizzle chipotle sauce overtop.
  • Sprinkle feta and remaining green onions over top.

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