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Roasted Rainbow Carrots
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Roasted Rainbow Carrots

Roasted Rainbow Carrots

with Tahini Drizzle and Crispy Kale

Allergènes:
Sulfites
Blé
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation40 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

1 pièce(s)

Carottes arc-en-ciel

1 pièce(s)

Orange

7 g

Mélange d’épices acidulé à l’ail

(Contient: Sulfites Peut contenir: Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Noix, Blé)

7 g

Ciboulette

28 g

Échalotes frites

(Contient: Blé Peut contenir: Gluten)

4 pièce(s)

Échalote

2 pièce(s)

Carotte

Pas inclus dans votre livraison

1.5 cs

Huile*

2 cs

Beurre*

(Contient: Lait)

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)420 kcal
Graisses28 g
dont saturés13 g
Glucides50 g
dont sucres22 g
Fibres9 g
Protéines6 g
Cholestérol30 mg
Sel480 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium1050 mg
Calcium150 mg
Fer2.5 mg

Ustensiles

Papier sulfurisé
Plaque de cuisson
Éplucheur
Cuillères à mesurer
Bol à mélanger, moyen
Zesteur

Instructions

1
  • Before starting, preheat the oven to 450°F.
    Wash and dry all produce.
  • Peel or scrub carrots, then cut into 1-inch rounds. (TIP: Cut on the bias for a pretty look!)
  • To a parchment-lined baking sheet, add carrots, Zesty Garlic Spice Blend and 1 tbsp oil. Season with salt and pepper, then toss to combine. Roast for 25-30 min, in the bottom of the oven, flipping halfway through, until tender.
2
  • Meanwhile, peel shallots, then quarter shallots, keeping the root intact. 
  • To a medium bowl, add shallots, 1/2 tbsp oil and season with salt and pepper. Toss to coat. 
  • Once carrots are flipped, arrange shallots on top of carrots and return to oven. Roast for 12-15 mins, in the bottom of the oven, until shallots are tender.
3
  • Meanwhile, zest orange, then juice orange. 
  • Thinly slice chives. 
  • Once veggies are almost finished roasting, to a medium microwavable bowl, add 2 tbsp butter. Melt for 30 sec-1 min, in the microwave, stirring occasionally, until melted. 
  • Add orange juice to the butter, then stir to combine. 
4
  • Once veggies are finished roasting, pour over citrus butter. 
  • Sprinkle over orange zest, then toss to coat veggies in zest and butter. 
5
  • Transfer veggies to a large serving dish. 
  • Top with chives and crispy shallots. 
  • Serve family style

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