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Quick Curry Pork Ramen Bowls

Quick Curry Pork Ramen Bowls

with Jammy Egg

You won't want to leave the savoury curry broth behind in this ramen! The rich pork, a jammy egg, and oodles of noodles in this cozy soup will warm your cockles.

étiquettes:
Rapido
Allergènes:
Blé
Soya
Oeuf

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson7 minutes
DifficultéMoyen
quantité par portion

250 g

Porc haché

200 g

Nouilles ramen

(Contient: Blé Peut contenir : Oeuf, Gluten)

2 pièce(s)

Concentré de bouillon de miso

(Contient: Soya Peut contenir : Oeuf, Gluten, Crustacés, Moutarde, Sésame, Sulfites, Blé, Lait, Poisson)

6 g

Mélange d’épices dal

(Peut contenir : Moutarde, Sésame, Sulfites, Blé, Lait, Soya, Triticale, Noix, Arachides)

20 g

Mélange d'épices pour sauce

(Contient: Blé, Soya Peut contenir : Moutarde, Sésame, Sulfites, Lait, Noix, Arachides)

56 g

Oignon, haché

2 cs

Purée de gingembre et d’ail

(Peut contenir : Sulfites, Lait, Soya)

1 pièce(s)

Œuf

(Contient: Oeuf)

1 pièce(s)

Bok choy de Shanghai

4 cs

Mélange mirin-soya

(Contient: Soya Peut contenir : Oeuf, Gluten, Crustacés, Moutarde, Sésame, Sulfites, Blé, Lait, Poisson)

1 pièce(s)

Oignon vert

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

Énergie (kcal)850 kcal
Graisses35 g
dont saturés11 g
Glucides81 g
dont sucres7 g
Fibres5 g
Protéines47 g
Cholestérol195 mg
Sel1540 mg
Gras Trans0.2 g
Potassium850 mg
Calcium175 mg
Fer7.5 mg
Petite casserole
Écumoire
Passoire
Casserole moyenne
Grande casserole
Cuillères à mesurer
Verre doseur
Passoire

Instructions

1
  • Add 3 cups (6 cups) warm water to a small pot. Bring to a boil over high heat.
  • Once water is boiling, reduce heat to medium-high. Using a spoon, lower egg into the boiling water. Cook for 7 min for a runny yolk or 9 min for a set yolk.**
  • Drain and rinse egg under cold water for 30 sec, until cool enough to peel.
  • Peel eggs. Set aside.
2
  • Cut bok choy into 1/2-inch pieces. Rinse bok choy leaves to wash away any dirt.
  • Thinly slice green onion.
3
  • Heat a medium pot over medium-high heat. When hot, add 1 tbsp (2 tbsp) oil, then pork and onions. Cook for 4-5 min, breaking up pork into smaller pieces, until no pink remains.** Season with salt and pepper.
  • Meanwhile, bring a large pot of salted water to a boil over high.
4
  • Add ginger-garlic puree. Cook for 1 min, stirring often, or until fragrant.
  • Add Dal Spice Blend and Gravy Spice Blend. Cook for 1 min, stirring often, until toasted.
  • Add bok choy, broth concentrate, soy sauce mirin blend and 1 1/2 cups (3 cups) water. Bring to simmer over high. [tester pls confirm water amount]
  • Reduce heat to medium-low. Cook for 2-3 min or until bok choy is tender-crisp and broth thickens slightly.
5
  • To the boiling water, add ramen noodles. Cook uncovered for 1 - 2 min, until tender.
  • Drain noodles, then rinse under warm water.
  • Return noodles to the same pot, off heat.
6
  • Slice eggs in half, lengthwise.
  • Divide ramen and curry pork broth between bowls. 
  • Top with egg halves and remaining green onions.

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