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Garden Fresh Salad

Garden Fresh Salad

with a Classic Vinaigrette

A simple but elegant side salad packed full of garden-fresh veggies, crunchy toppers and a quick DIY oil and vinegar dressing!

Allergènes:
Soya
Sulfites

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson
DifficultéMoyen
quantité par portion

113 g

Mélange printanier

1 pièce(s)

Mini concombres

113 g

Petites tomates

56 g

Carotte, en juliennes

56 g

Garniture de salade

(Contient: Soya Peut contenir : Arachides, Lait, Oeuf, Sulfites, Sésame, Noix, Gluten, Moutarde)

1 cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient: Sulfites Peut contenir : Lait, Oeuf, Sésame, Moutarde, Poisson, Soya, Blé)

1 pièce(s)

Miel

Pas inclus dans votre livraison

¼ cc

Sel et Poivre*

2 cs

Huile*

Énergie (kcal)310 kcal
Graisses21 g
dont saturés2.5 g
Glucides30 g
dont sucres22 g
Fibres4 g
Protéines5 g
Sel210 mg
Potassium550 mg
Calcium75 mg
Fer1.8 mg
Grand bol
Fouet
Cuillères à mesurer

Instructions

Prep
1

Halve tomatoes. Cut cucumber into 1/4-inch rounds.

Make dressing
2

Whisk together vinegar, honey and 2 tbsp oil in a large bowl. Season with salt and pepper.

Toss Salad
3

Add spring mix, carrots, tomatoes and cucumbers to the bowl with the dressing. Season with salt and pepper, then toss to coat.

Finish and serve
4

Divide salad between bowls. Sprinkle salad topper mix over top.

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