Salade panzanella d’une séduisante simplicité
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Salade panzanella d’une séduisante simplicité

Salade panzanella d’une séduisante simplicité

with Bocconcini and Balsamic

Whisk, toast and tear is all you need to do to create this one-of-a-kind panzanella salad. The taste of summer is in every bite!

étiquettes:
Dîner
Allergènes:
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

g

Bocconcinis

(Contient Lait)

pièce(s)

Pain ciabatta

cs

Glaçage balsamique

g

Petites tomates

cc

Sel d'ail

(Peut contenir Blé, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites, Noix)

g

Mélange printanier

g

Basilic

Pas inclus dans votre livraison

¼ cc

Sel et Poivre*

1 cs

Huile*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)140 kcal
Graisses9 g
dont saturés6 g
Glucides6 g
dont sucres2 g
Fibres1 g
Protéines11 g
Cholestérol30 mg
Sel590 mg
Gras Trans0.3 g
Potassium200 mg
Calcium750 mg
Fer0.4 mg

Ustensiles

Petit bol

Instructions

Prep
1

Halve ciabatta. Halve or tear bocconcini into bite-sized pieces. Halve tomatoes. Using a fork, whisk together 1 tbsp oil, garlic salt and half the balsamic glaze in a small bowl. Add bocconcini and tomatoes. Season with pepper, then toss to coat.

Toast ciabatta
2

Using a toaster or toaster oven, toast ciabatta until golden-brown, 1-2 min.

Finish and serve
3

Tear ciabatta into bite-sized pieces. Add spring mix and ciabatta to the bowl with marinated tomatoes and bocconcini. Toss to combine. Drizzle with remaining balsamic glaze. Tear basil over top.