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Antipasto Summer Pasta Salad

with Marinated Bocconcini and Pesto Dressing

Antipasto pasta may be a bit of a tongue twister but it sure is delicious! Filled with marinated bocconcini, crunchy cucumbers, briny olives and a sun-dried tomato pesto dressing that is sure to be a crowd pleaser.

Allergènes:
Blé
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéMoyen

Ingrédients

quantité par portion

170 g

Fusillis

(Contient: Blé)

30 g

Olives mélangées

(Peut contenir : Blé, Lait, Sulfites, Oeuf, Poisson, Noix)

100 g

Bocconcinis

(Contient: Lait)

¼ tasse(s)

Pesto de tomates séchées au soleil

(Contient: Lait Peut contenir : Sulfites, Soya)

2 cs

Vinaigrette italienne

(Contient: Lait Peut contenir : Blé, Sulfites, Oeuf, Poisson, Soya, Moutarde, Sésame, Crustacés)

113 g

Petites tomates

7 g

Basilic

1 pièce(s)

Mini concombres

Pas inclus dans votre livraison

cc

Sel*

cc

Poivre*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)530 kcal
Graisses23 g
dont saturés8 g
Glucides63 g
dont sucres6 g
Fibres5 g
Protéines21 g
Cholestérol30 mg
Sel400 mg
Gras Trans1 g
Potassium400 mg
Calcium800 mg
Fer4 mg

Ustensiles

Grand bol
Grande casserole
Cuillères à mesurer
Petit bol
Fouet

Instructions

Cook pasta
1
  • Add fusilli to the boiling water. Cook uncovered, stirring occasionally, until tender, 9-11 min.
  • Drain noodles, then rinse under cold water until cool.
2
  • Halve tomatoes.
  • Drain, then slice olives.
  • Thinly slice basil.
  • Halve cucumber lengthwise, then cut into 1/2-inch half-moons.
  • Cut or tear bocconcini into quarters. Stir together bocconcini, tomatoes and 1 tbsp sun-dried tomato pesto in a small bowl, then season with salt and pepper. Set aside.
3
  • Whisk together remaining pesto, Italian dressing and 1/4 tsp sugar in a large bowl.
  • Add fusilli, olives, marinated bocconcini, tomatoes, cucumber and basil to the bowl with the dressing. Season with salt and pepper, then toss to combine.
4
  • Divide Antipasto pasta salad between plates. (NOTE: Alternatively, you can leave pasta salad in the fridge up until you're ready to serve to let the flavours meld.)

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