Savour the flavours of our shrimp spring roll-inspired rice bowl, featuring plump shrimp, crunchy vegetables, and fragrant herbs atop a bed of fluffy rice. Topped with crunchy peanuts and drizzled with tangy VH sweet and sour sauce, it's a vibrant and satisfying dish that tantalizes the taste buds with every forkful.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
285 g
Crevettes
¾ tasse(s)
Riz au jasmin
28 g
Arachides, hachées
113 g
Pois sucrés
170 g
Mélange pour salade de chou
1 cs
Sauce soya
4 cs
Sauce au gingembre
2 pièce(s)
Oignon vert
2 pièce(s)
Gousses d'ail
2 cs
Huile*
0.13 cc
Sel*
0.13 cc
Poivre*