Savour the flavours of our shrimp spring roll-inspired rice bowl, featuring plump shrimp, crunchy vegetables, and fragrant herbs atop a bed of fluffy rice. Topped with crunchy peanuts and drizzled with tangy VH sweet and sour sauce, it's a vibrant and satisfying dish that tantalizes the taste buds with every forkful.
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
285 g
Crevettes
(Contient: Crevettes)
¾ tasse(s)
Riz au jasmin
(Peut contenir : Poisson, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Arachides, Lait, Noix, Oeuf, Crustacés, Blé)
28 g
Arachides, hachées
(Contient: Arachides Peut contenir : Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Lait, Noix, Oeuf, Gluten)
113 g
Pois sucrés
170 g
Mélange pour salade de chou
½ cs
Sauce soya
(Contient: Blé, Sulfites, Soya Peut contenir : Poisson, Moutarde, Sésame, Lait, Oeuf, Blé)
4 cs
Sauce au gingembre
(Contient: Blé, Soya Peut contenir : Poisson, Moutarde, Sésame, Sulfites, Lait, Oeuf, Crustacés, Gluten)
2 pièce(s)
Oignon vert
2 pièce(s)
Gousses d'ail
2 cs
Huile*
0.13 cc
Sel*
0.13 cc
Poivre*