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Turkey and White Bean Chili

Turkey and White Bean Chili

with Peppers, Corn and Mexican Spiced Tortilla Chips

étiquettes:
Peu de vaisselle
Allergènes:
Blé

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéFacile
quantité par portion

250 g

Dinde hachée

56 g

Oignon rouge, haché

113 g

Maïs en grains

8 g

Assaisonnement mexicain

(Peut contenir : Sésame, Triticale, Arachides, Noix, Blé, Moutarde, Sulfites, Lait, Soya)

1 pièce(s)

Haricots cannellini

2 pièce(s)

Concentré de bouillon de poulet

1 pièce(s)

Crème sure

85 g

Croustilles de maïs

(Peut contenir : Sésame, Lait)

7 g

Coriandre

6 pièce(s)

Gousses d'ail

2 cs

Farine tout usage

(Contient: Blé Peut contenir : Sésame, Arachides, Noix, Moutarde, Sulfites, Lait, Soya, Crustacés, Oeuf, Poisson, Gluten)

1 pièce(s)

Piment fort

Pas inclus dans votre livraison

1.5 cs

Huile*

0.13 cc

Sel et Poivre*

Énergie (kcal)820 kcal
Graisses30 g
dont saturés4 g
Glucides95 g
dont sucres8 g
Fibres19 g
Protéines47 g
Cholestérol95 mg
Sel780 mg
Gras Trans0.2 g
Potassium1550 mg
Calcium250 mg
Fer6 mg
Grande casserole
Cuillères à mesurer
Verre doseur
Plaque de cuisson

Instructions

1

Wash and dry all produce.* Peel, then finely chop shallots into 1/4-inch pieces. Core, then cut the bell pepper(s) into 1/2-inch pieces. Roughly chop the cilantro. Drain and rinse the beans. Zest the lime(s). Cut the lime(s) into wedges.

2

Heat a large pot over medium high heat. When the pot is hot, add 1 tbsp oil, then the turkey. Cook, breaking up turkey into smaller pieces, until no pink remains, 4-5 min. (TIP: Cook to a min. internal temp. of 74°C/165°F.**)

3

In a small bowl, combine the lime zest and sour cream. Season with salt and pepper.

4

Divide turkey and white bean chili between bowls. Dollop over the lime crema and serve with the tortilla chips on the side.

5

Divide turkey and white bean chili between bowls. Sprinkle over the cilantro. Crumble over Mexican spiced tortilla chips just before eating!

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