Skip to main content
TKTK Panini

TKTK Panini

with Basil Pesto and Roasted Peppers

This veggie panini is anything but boring, loaded with melted fresh mozzarella and briny roasted red peppers. An herby pesto mayo brings the whole sandwich together for a delicious toasted bite!

Allergènes:
Blé
Orge
Lait
Oeuf
Moutarde

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéMoyen

Ingrédients

quantité par portion

2 pièce(s)

Pain à sandwich

(Contient: Blé, Orge Peut contenir : Noix, Sésame, Soya)

125 g

Mozzarella fraîche

(Contient: Lait)

340 ml

Poivrons rôtis

¼ tasse(s)

Pesto au basilic

(Contient: Lait Peut contenir : Soya, Sulfites)

28 g

Mélange roquette et épinards

2 cs

Mayonnaise

(Contient: Oeuf, Moutarde Peut contenir : Sésame, Soya, Sulfites, Crustacés, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Blé)

Pas inclus dans votre livraison

½ cs

Huile*

0.06 cc

Poivre*

0.06 cc

Sel*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)640 kcal
Graisses34 g
dont saturés11 g
Glucides60 g
dont sucres5 g
Fibres4 g
Protéines21 g
Cholestérol50 mg
Sel1550 mg
Gras Trans0.4 g
Potassium250 mg
Calcium800 mg
Fer3.5 mg

Ustensiles

Pinceau à pâtisserie en silicone
Petit bol
Cuillères à mesurer
Papier sulfurisé
Plaque de cuisson

Instructions

Prep
1
  • Halve sandwich buns. Brush tops of each sandwich bun with 1/2 tbsp oil.
  • Drain half the roasted peppers, then firmly pat dry with paper towels. Cut roasted peppers into 1/4-inch slices. (NOTE: Save remaining roasted peppers for a future creation.)
  • Thinly slice mozzarella, then season with salt and pepper.
  • Roughly chop arugula and spinach mix.
  • Combine pesto and mayo in a small bowl. Season with salt and pepper, then stir to combine.
Assemble paninis
2
  • Divide pesto mayo between top and bottom buns.
  • Divide roasted red peppers over bottom buns. Layer with mozzarella slices, then arugula and spinach mix. Close with top buns.
Grill paninis
3
  • Transfer paninis to a parchment-lined baking sheet. Place another large baking sheet over top of paninis and press down firmly to secure (NOTE: You can place a heavy pot or saucepan on the top baking sheet to help weigh it down.)
  • Bake in the middle of the oven until golden-brown and cheese has melted, 4-5 min.
  • Alternatively, place paninis into the sandwich press and close. Grill until golden-brown and cheese has melted, 3-5 min.
Finish and serve
4
  • Remove paninis from the oven and cut in half.
  • Divide panini halves between plates.

D’autres plats uniques et délicieux avec ces ingrédients

Idée repas du soir : testez nos meilleures recettes

Menu de la semaine : découvrez nos recettes