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something 15MM turkey

something 15MM turkey

with 'Samosa' Potato and Pea Rice

Allergènes:
Sulfites
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

400 g

Steak de poitrine de dinde

250 g

Pommes de terre, en dés

(Contient: Sulfites Peut contenir : Noix, Poisson, Lait, Crustacés, Moutarde, Sésame, Sulfites, Blé, Oeuf, Soya)

250 g

Riz allant au micro-ondes

56 g

Petits pois

2 pièce(s)

Oignon vert

28 g

Jeunes épinards

1 pièce(s)

Lime

1 pièce(s)

Miel

1 cs

Sauce aux piments et à l’ail

(Peut contenir : Noix, Poisson, Lait, Crustacés, Moutarde, Sésame, Sulfites, Blé, Oeuf, Soya, Gluten)

2 cs

Pâte de cari

(Peut contenir : Noix, Poisson, Lait, Crustacés, Moutarde, Sésame, Sulfites, Blé, Oeuf, Soya, Gluten)

Pas inclus dans votre livraison

2 cs

Beurre non salé*

(Contient: Lait)

cs

Huile*

cc

Sel*

cc

Poivre*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)850 kcal
Graisses18 g
dont saturés8 g
Glucides117 g
dont sucres11 g
Fibres8 g
Protéines55 g
Cholestérol120 mg
Sel840 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium2200 mg
Calcium125 mg
Fer5 mg

Ustensiles

Grande poêle antiadhésive
Cuillères à mesurer
Zesteur
Petit bol
Verre doseur

Instructions

1
  • Before starting, preheat the oven to 450°F.
    Wash and dry all produce.
  • Heat a large non-stick pan over medium-high.
  • Pat turkey dry with paper towels. Season with salt and pepper. 
  • Add 1 tbsp (2 tbsp) oil to pan, then turkey. (NOTE: Don't crowd the pan; cook in 2 batches if needed.) Pan-fry 2-3 min, flipping half way through, until golden. Transfer turkey to a parchment-lined baking sheet. Roast in the middle of the oven for 10-12 min.
2
  • Thinly slice green onions, keeping greens and whites separate.
  • Reheat pan over medium.
  • When hot, add 1 tbsp (2 tbsp) butter, onions, potatoes and peas. Season with salt and pepper. Cook for 3-4 min, stirring often until.______
3
  • Meanwhile, zest, then juice lime.
  • To a small bowl, add honey, chili-garlic sauce and lime juice. Season with salt and pepper. Stir to combine.
  • Massage the pouch of rice to separate grains.
  • Add rice, lime zest, curry paste, spinach and 1/2 cup water to pan with veggies. Cook for 1-2 min stirring often until warmed through, 
4
  • Thinly slice turkey.
  • Divide rice between bowls.
  • Top with turkey and green onions.
  • Spoon chili-lime sauce over turkey.

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