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Mini Pork Meatballs

Mini Pork Meatballs

with Sticky Apricot-BBQ Glaze

These party favourites don't need to be saved for the weekend! Mini meatballs get tossed in a sweet and smoky sauce for the perfect anytime finger food.

Allergènes:
Avoine
Seigle
Sésame
Soya
Blé
Orge
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéMoyen

Ingrédients

/ sert 2 personnes

250 g

Porc haché

2 cs

Confiture d'abricots

(Peut contenir : Oeuf, Sésame, Crustacés, Blé, Noix, Moutarde, Soya, Gluten, Lait, Sulfites, Poisson)

4 cs

Sauce BBQ

4 cs

Chapelure italienne

(Contient: Avoine, Seigle, Sésame, Soya, Blé, Orge, Lait Peut contenir : Oeuf, Crustacés, Noix, Moutarde, Soya, Sulfites, Poisson, Arachides, Triticale)

1 cs

Purée d’ail

(Peut contenir : Oeuf, Sésame, Crustacés, Blé, Noix, Moutarde, Soya, Gluten, Lait, Sulfites, Poisson)

7 g

Ciboulette

Pas inclus dans votre livraison

¼ cc

Sel*

1 cs

Huile*

¼ cc

Poivre*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)440 kcal
Graisses27 g
dont saturés9 g
Glucides20 g
dont sucres10 g
Fibres1 g
Protéines26 g
Cholestérol80 mg
Sel610 mg
Gras Trans0.2 g
Potassium450 mg
Calcium50 mg
Fer2.3 mg

Ustensiles

Bol à mélanger, moyen
Cuillères à mesurer
Grande poêle antiadhésive

Instructions

Form meatballs
1
  • Combine pork, garlic puree, breadcrumbs, 1/4 tsp salt and 1/4 tsp pepper in a medium bowl.
  • Roll mixture into 14 equal-sized meatballs. (TIP: If you prefer firmer meatballs, add an egg to the mixture!)
Cook meatballs
2
  • Heat a large non-stick pan over medium heat. When hot, add 1 tbsp oil, then meatballs. Cook, turning meatballs often, until browned all over and cooked through, 6-8 min.**
  • Meanwhile, thinly slice chives.
Coat meatballs
3
  • Add BBQ sauce and apricot spread to the pan. Remove the pan from heat, then toss gently to coat.
Finish and serve
4
  • Transfer meatballs to a serving plate. Spoon any remaining glaze from the pan over top.
  • Sprinkle with chives.

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