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Honey Hoisin Pork Noodles

with smashed cucumber salad

Allergènes:
Blé
Moutarde
Sésame
Soya
Sulfites

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson7 minutes
DifficultéFacile
quantité par portion

250 g

Bœuf haché

200 g

Nouilles chow mein

(Contient: Blé Peut contenir : Oeuf, Gluten)

4 cs

Sauce hoisin

(Contient: Moutarde, Sésame, Soya Peut contenir : Oeuf, Gluten, Crustacés, Poisson, Lait, Sulfites, Blé)

1 pièce(s)

Miel

2 pièce(s)

Mini concombres

1 cs

Vinaigre de riz assaisonné

(Peut contenir : Oeuf, Poisson, Lait, Blé, Moutarde, Noix, Sésame, Soya)

1 cs

Sauce soya

(Contient: Blé, Soya, Sulfites Peut contenir : Oeuf, Gluten, Crustacés, Poisson, Lait, Sulfites, Blé, Moutarde, Sésame, Soya)

4 g

Flocons de piment

(Peut contenir : Lait, Sulfites, Blé, Moutarde, Noix, Sésame, Soya, Triticale, Arachides)

11 g

Mélange d'épices asiatique au sésame

(Contient: Sésame Peut contenir : Lait, Sulfites, Blé, Moutarde, Noix, Soya, Arachides)

1 pièce(s)

Poivron

28 g

Échalotes frites

(Contient: Blé Peut contenir : Gluten)

2 pièce(s)

Bok choy de Shanghai

Pas inclus dans votre livraison

2 cs

Huile*

⅓ cc

Sel*

0.12 cc

Poivre*

Énergie (kcal)880 kcal
Graisses43 g
dont saturés14 g
Glucides92 g
dont sucres24 g
Fibres5 g
Protéines39 g
Cholestérol95 mg
Sel1920 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium950 mg
Calcium175 mg
Fer8.5 mg
Petit bol
Grande poêle antiadhésive

Instructions

1
  • Before starting, bring a large pot of salted water to a boil (use same for 4 servings). 
    Wash and dry all produce.
  • Core, then cut pepper into 1/4-inch slices.
  • Cut bok choy into [1/2-] inch pieces. Rinse bok choy leaves to wash away any dirt.
  • Cut cucumber lengthwise. Then cut into 1/2-inch moons.
  • To a small bowl, add cucumber and 1/8 tsp (1/4 tsp) salt, then toss to combine.
2
  • Heat a large non-stick pan over medium-high. When hot, add 1 tbsp (2 tbsp) oil and peppers. Cook for 2-3 min, stirring often.
  • To the pan, add bokchoy. Cook for 2-3 min, stirring often,until tender-crisp. Season with salt and pepper.
  • Transfer to a plate.
  • Carefully wipe plate clean.
3
  • To the same pan, heat 1 tbsp (2 tbsp) oil over medium-high.
  • When the pan is hot, add pork and half the Asian Sesame Blend.
  • Cook for 4-5 min, breaking up pork into smaller pieces, until no pink remains.**
  • Remove from heat, then transfer veggies to the plate with veggies. Cover to keep warm.
  • To the same pan, add hoisin, honey, 1/2 cup (1 cup) water and half the soy sauce. Stir to combine.
  • Bring to a simmer over medium-high. Cook for 2-3 min, until slightly thickened.
4
  • To the boiling water, add noodles. Cook for 1-3 min, stirring occasionally, until tender but still firm to the bite.
  • Strain and rinse noodles with warm water. 
  • Return noodles to the pot and set aside. 
5
  • To the pot with noodles, add pork, veggies and sauce.
  • Season with salt and pepper, then toss to combine. (TIP: If you prefer a lighter sauce, add more water, 1-2 tbsp at a time.) 
6
  • To the bowl with cucumber, add remaining soy sauce, remaining Asian Sesame Blend, seasoned rice vinegar and 1/8 tsp (1/4 tsp) chili flakes. Toss to combine.
  • Divide pork chow mein noodles between bowls.
  • Serve cucumber salad in a bowl on the side.

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