If you like savory and tangy pairings, you’ll love the way our Aged white Cheddar and Dijon topping gives tonight’s juicy chicken breast a rich, bright finish. The pan-seared chicken is paired with roasted carrots finished with a dash of crushed red pepper flakes for a hint of heat. A side of buttery green beans rounds out the hearty 30-minute meal
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
2 pièce(s)
Poitrines de poulet
7 g
Mélange d’épices acidulé à l’ail
(Contient: Sulfites Peut contenir : Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Noix, Blé)
2 cs
Moutarde de Dijon
(Contient: Moutarde Peut contenir : Lait, Sésame, Soya, Blé, Poisson, Oeuf, Crustacés, Gluten, Sulfites)
340 g
Haricots verts
½ tasse(s)
Cheddar blanc, râpé
(Contient: Lait)
2 pièce(s)
Carotte
4 g
Flocons de piment
(Peut contenir : Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Noix, Blé, Sulfites, Triticale)
1 cs
Beurre non salé*
(Contient: Lait)
0.06 cc
Poivre*
0.06 cc
Sel*
2 cs
Huile*