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Baked Goat's Cheese Dip

Baked Goat's Cheese Dip

with Balsamic Tomatoes

This easy appetizer packs the biggest flavour punch! This baked goat's cheese dip is creamy, tangy and oh so good paired with sweet balsamic tomatoes and plenty of toasted ciabatta, for dipping.

Allergènes:
Sulfites
Blé
Orge
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéMoyen

Ingrédients

/ sert 2 personnes

½ tasse(s)

Fromage de chèvre, émietté

113 g

Petites tomates

1 cs

Vinaigre balsamique

(Contient: Sulfites)

1 pièce(s)

Pain ciabatta

(Contient: Blé, Orge Peut contenir : Sésame, Soya, Noix de Grenoble, Avoine, Seigle, Triticale)

2 pièce(s)

Fromage à la crème

(Contient: Lait)

1 pièce(s)

Gousses d'ail

7 g

Persil

Pas inclus dans votre livraison

1.5 cs

Huile*

1 cs

Lait*

0.31 cc

Sel*

0.06 cc

Poivre*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)340 kcal
Graisses22 g
dont saturés8 g
Glucides28 g
dont sucres6 g
Fibres2 g
Protéines7 g
Cholestérol35 mg
Sel760 mg
Gras Trans0.4 g
Potassium250 mg
Calcium125 mg
Fer2 mg

Ustensiles

Plaque de cuisson
Cuillères à mesurer
Zesteur
Poêle/sauteuse
Grande poêle antiadhésive

Instructions

Prep and toast ciabatta
1
  • Cut ciabatta into 1/4-inch slices.
  • Add ciabatta slices and 1/2 tbsp oil to an unlined baking sheet. Season with salt and pepper, then toss to coat. Arrange in a single layer. 
  • Bake ciabatta in the top of the oven until golden-brown, 4-5 min. (TIP: Keep your eye on the ciabatta slices so they don't burn!)
Assemble and bake goat cheese dip
2
  • Meanwhile, peel, then mince or grate garlic.
  • Combine goat cheese, cream cheese, garlic, 1 tbsp milk, 1/8 tsp salt and 1/8 tsp pepper in a medium bowl. 
  • Transfer goat cheese mixture to a small oven-proof dish.
  • Bake in the middle of the oven until warmed through mixture has loosened, 5-6 min.
Cook balsamic tomatoes
3
  • Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 1 tbsp oil then tomatoes. Cook, stirring occasionally, until burst, 4-5 min. Remove from heat.
  • Season with salt and pepper, then stir in balsamic vinegar.
Finish and serve
4
  • Roughly chop parsley.
  • Carefully remove goat cheese dip from the oven, then top with balsamic tomatoes.
  • Sprinkle parsley over the dip.
  • Serve toasted ciabatta alongside for dipping.

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