If you're on team pineapple on pizza, this recipe is for you! We've jazzed-up the pizza joint classic by caramelizing the pineapple in a delicious mixture of brown sugar and bacon fat which is enough to turn any fruit-on-pizza hater into a believer.
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
340 g
Pâte à pizza
(Contient: Blé Peut contenir : Moutarde, Sésame, Sulfites, Orge, Oeuf, Lait, Soya)
100 g
Tranches de bacon
190 g
Ananas
1.5 tasse(s)
Mozzarella, râpée
(Contient: Lait)
1 tasse(s)
Sauce marinara
(Peut contenir : Moutarde, Sésame, Sulfites, Oeuf, Lait, Soya, Poisson, Noix, Crustacés, Gluten, Blé)
2 cs
Cassonade
(Peut contenir : Moutarde, Sésame, Sulfites, Oeuf, Lait, Soya, Poisson, Noix, Crustacés, Blé, Arachides)
4 g
Flocons de piment
(Peut contenir : Moutarde, Sésame, Sulfites, Lait, Soya, Noix, Blé, Arachides, Triticale)
1 cs
Farine tout usage*
(Contient: Gluten)