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Trout Almondine
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Allergènes:
Senf
Schwefeldioxide und Sulfite
Egg
Salmon

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation
Temps de cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

200 g

Pomme de terre à chair jaune

170 g

Haricots verts

113 g

Petites tomates

1 pièce(s)

Mini concombres

7 g

Aneth

1 cs

Moutarde à l’ancienne

2 cs

Vinaigre de vin blanc

2 pièce(s)

Œuf cuit dur

56 g

Mélange roquette et épinards

250 g

Filets de saumon, avec la peau

4 g

Mélange d'épices à l'ail et à l'aneth

1 pièce(s)

Échalote

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)490 kcal
Graisses22 g
dont saturés5 g
Glucides35 g
dont sucres8 g
Fibres6 g
Protéines39 g
Cholestérol290 mg
Sel400 mg
Potassium1600 mg
Calcium200 mg
Fer6.5 mg

Ustensiles

Petite casserole
Bol à mélanger, moyen
Grand bol
Plaque de cuisson recouverte de papier sulfurisé
Essuie-tout

Instructions

1
  • Before starting, preheat the oven to 450 °F.
    Wash and dry all produce.
  • To a medium pot, add 10 cups hot water and 1 tbsp salt (same for 4 servings). Bring to a boil over high heat.
  • Peel, then cut shallot into 1/8-inch slices
  • Remove any brown spots from potatoes, then [peel and] and cut into 1-inch pieces.
  • To a large pot, add potatoes, 2 tsp salt and enough water to cover by approx. 1 inch (use same for 4 servings). Cover and bring to a boil over high. Cook for 10-12 min, until fork-tender. 
  • Drain potatoes and transfer to a plate to cool.
2
  • To a small pot, add shallots, 1 tbsp (2 tbsp) vinegar, 2 tbsp (1/4 cup) water and 2 tsp (4 tsp) sugar. Season with salt. Bring to a simmer over medium-high. 
    Once simmering, cook for 1-2 min, stirring often, until sugar (or if you used honey/maple in place of sugar) dissolves. 
    Remove from heat. Transfer shallots, including pickling liquid, to a medium bowl. Place in the fridge to cool. [(TIP: Any leftover pickled shallots and pickling liquid can be saved and refrigerated for up to 3 days!)
3
  • Halve tomatoes
  • Halve cucumber lengthwise.Cut into 1/2-inch half moons.
  • Strip dill leaves from stems, then roughly chop.
  • Trim green beans cut into 1-inch pieces.
  • Once the water in the medium pot is boiling, add green ebans. Cook for 2-3 min, until tender-crisp and bright green. 
  • Using a slotted spoon, transfer sugar snap peas to a plate.
4
  • Pat trout dry with paper towels. Season with Dill-Garlic Spice Blend.
  • On a parchment-lined baking sheet, add trout. Drizzle 1/2 tbsp (1 tbsp) oil over trout. Roast in the middle of the oven for 8-10 min, until cooked thought.**
5
  • In a large bowl, add remaining vinegar, mustard, 1/2 tsp (1 tsp) sugar and 2 tbsp (4 tbsp) oil. Seasong with salt and pepper. Whisk to combine.
6

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