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Teriyaki Pork Chop Rice Bowls

Teriyaki Pork Chop Rice Bowls

fried egg, stir-fried broccoli, corn & edamame, Sriracha

This rice bowl is the perfect meal when you want something satisfying and full of flavor. Fragrant and fluffy jasmine rice is the foundation for a colorful stir-fry of broccoli, corn, and edamame. Add sliced pork that’s coated in a sweet and spicy teriyaki Sriracha sauce, plus a quick fried egg, for a seriously beautiful bowl.

Pork is fully cooked when internal temperature reaches 145°.

Wash hands and surfaces after handling raw eggs. Consuming raw or undercooked eggs may increase your risk of foodborne illness.

étiquettes:
Nouveau
Sans gluten
Allergènes:
Soja
Oeuf

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

½ tasse(s)

Riz au jasmin

6 ounce

Broccoli

1.25 ounce

Gluten-Free Tamari Sauce

(Contient: Soja)

1 pièce(s)

Umami Stock Concentrate

¾ ounce

Sriracha Sauce

10 ounce

Boneless Pork Chops

1.5 ounce

Maïs en conserve

1 ounce

Edamame

(Contient: Soja)

2 pièce(s)

Eggs

(Contient: Oeuf)

Pas inclus dans votre livraison

1 cc

Sucre*

Cooking Oil

Sel*

Poivre*

Informations nutritionnelles

/ par portion
Énergie (kcal)760 kcal
Graisses40 g
dont saturés9 g
Glucides61 g
dont sucres13 g
Fibres3 g
Protéines40 g
Cholestérol255 mg
Sel1950 mg

Instructions

1

Please refer to the recipe card for Step 1.

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