Tonights dinner perfectly balances elegance and comfort. Tender and juicy chicken is wrapped in salty, crisped prosciutto and finished with a sweet and tangy balsamic glaze that adds depth and a touch of sophistication. Paired with a rich, velvety mushroom risotto—infused with earthy mushrooms, shallot, and a hint of parmesan—this meal offers a harmonious blend of flavours and textures.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
340 g
Poitrines de poulet
227 g
Asperges
113 g
Champignons
¾ tasse(s)
Riz arborio
2 cs
Glaçage balsamique
1 pièce(s)
Échalote
7 g
Sauge
4 cs
Vin blanc de cuisine
1 pièce(s)
Concentré de bouillon de poulet
¼ tasse(s)
Parmesan, râpé grossièrement
56 g
Petits pois
cs
Beurre non salé*
cs
Huile*
cc
Sel*
cc
Poivre*
Before starting, preheat the oven to 425°F.
Wash and dry all produce.