A stunning bacon-wrapped pork roast topped with a tangy cranberry and apple relish is the showstopper of this epic fall inspired feast! Don't forget the ooey gooey cheddar mashed potato casserole and roasted squash and carrot side, complete with toasted walnuts for nuttiness and crunch!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
500 g
Rôti de porc enrobé de bacon
2 pièce(s)
Pomme de terre Russet
340 g
Courge musquée, en dés
1 pièce(s)
Carotte
1 pièce(s)
Pomme Granny Smith
7 g
Ciboulette
28 g
Noix de Grenoble, hachées
1 tasse(s)
Cheddar, râpé
113 ml
Crème
1 pièce(s)
Fromage à la crème
2 cs
Tartinade de canneberges
2 cs
Purée de gingembre et d’ail