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Piña Colada Polk Cake

Piña Colada Polk Cake

with Coconut and Pinapple

Allergènes:
Blé
Lait
Oeuf

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation1 heure 10 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéFacile
/ sert 4 personnes

400 g

Mélange à pâtisserie vanille

(Contient: Blé, Lait Peut contenir : Poisson, Sésame, Moutarde, Sulfites, Oeuf, Noix, Crustacés, Gluten, Arachides, Soya)

2 pièce(s)

Œuf

(Contient: Oeuf)

1 pièce(s)

Lait de coco

1 pièce(s)

Ananas

237 ml

Crème

(Contient: Lait)

4 cs

Noix de coco, râpée

(Peut contenir : Poisson, Sésame, Moutarde, Sulfites, Oeuf, Noix, Crustacés, Arachides, Soya, Triticale, Lait, Blé)

1 pièce(s)

Lime

¼ tasse(s)

Sucre à glacer

(Peut contenir : Poisson, Sésame, Moutarde, Sulfites, Oeuf, Noix, Crustacés, Arachides, Soya, Lait, Blé)

Énergie (kcal)830 kcal
Graisses37 g
dont saturés25 g
Glucides114 g
dont sucres73 g
Fibres4 g
Protéines10 g
Cholestérol165 mg
Sel1020 mg
Gras Trans0.3 g
Potassium400 mg
Calcium175 mg
Fer3.5 mg
Passoire
Zesteur
Grand bol
Plat de cuisson de 20x20 cm
Fouet
Poêle antiadhésive moyenne

Instructions

1
  • Before starting, preheat the oven to 350°F.
    Wash and dry all produce.
  • Grease the base and sides of an 8x8-inch baking dish with 1 tsp softened butter.
  • Zest lime. 
  • Strain pinapple, then finely chop.
  • Add eggs and coconut milk to a large bowl, then whisk to combine. Add Vanilla Baking Mix and chopped pineapple then stir until well combined. 
  • Transfer cake batter to the prepared baking dish.
2
  • Bake in the middle of the oven until lightly golden-brown and a toothpick inserted into the middle comes out clean, 30-40 mins.
  • When cake is done, transfer baking tin to a wire rack until room temperature, 30 mins. 
  • Run a sharp knife around the edges of the baking tin.
  • Flip tin upsidedown onto a serving plate. Place in fridge for 10-15 min, until fully cooled. 
3
  • Meanwhile, heat a medium non-stick pan over medium-high heat.
  • When hot, add coconut to the dry pan. Toast, stirring often, until golden, 1-3 min. Transfer to a plate.
  • To another large bowl, add cream and icing sugar. Whisk cream  for 2-3 min, until cream holds shape on whisk. Fold in lime zest. 
  • Spread whipped cream over top of chilled cake, then sprinkle toasted coconut over top.
  • Slice cake and serve.

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