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Scones de Pâques

Scones de Pâques

4 portions | avec bacon croustillant

4.7
(24)

Ces scones de Pâques sont remplis de raisins secs et d'épices chaleureuses et sont légèrement sucrés grâce à une touche de cassonade. Un peu de bacon croustillant complète ce brunch spectaculaire!

Allergènes:
Blé
Oeuf
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation1 heure
Temps de cuisson15 minutes
DifficultéMoyen
quantité par portion

3 tasse(s)

Farine tout usage

(Contient: Blé)

3 cc

Poudre à pâte

56 g

Raisins secs sultana

1 cc

Cannelle moulue

1 cc

Mélange d'épices pour tarte à la citrouille

(Peut contenir : Sulfites, Blé, Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde, Sésame, Soya)

½ tasse(s)

Cassonade

1 pièce(s)

Œuf

(Contient: Oeuf)

237 ml

Crème

(Contient: Lait)

1 pièce(s)

Crème sure

(Contient: Lait)

200 g

Tranches de bacon

¼ tasse(s)

Sucre à glacer

Pas inclus dans votre livraison

¾ cc

Sel*

8 cs

Beurre*

(Contient: Lait)

Énergie (kcal)1070 kcal
Graisses71 g
dont saturés37 g
Glucides93 g
dont sucres44 g
Fibres2 g
Protéines15 g
Cholestérol205 mg
Sel1210 mg
Gras Trans2 g
Potassium350 mg
Calcium125 mg
Fer4 mg
Papier sulfurisé
Plaque de cuisson
Grand bol
Râpe à 4 côtés
Bol à mélanger, moyen
Petit bol
Cuillères à mesurer
Verre doseur

Instructions

Start scone batter
1

Before starting, preheat the oven to 425ºF. Place one stick (8 tbsp) butter in the freezer. Gather all required tools. Prepare a parchment-lined baking sheet.Add 1 cup warm water to small bowl, then add raisins. Set aside.Whisk together 2 cups flour, cinnamon, 1/4 tsp Pumpkin Pie Spice, 2 1/2 tsp baking powder, 3/4 tsp salt and 4 tbsp brown sugar together in a large bowl until combined.Whisk 1/3 cup cream, egg and sour cream together in a medium bowl until combined. Remove butter from the freezer, then use the largest side of a box grater to grate butter.

Finish scone batter and bake
2

Add grated butter to the bowl with flour mixture. Stir until butter is completely coated in flour.Add milk mixture to flour mixture and stir until a shaggy dough forms. (NOTE: The dough will look a little dry, which is normal. You can add more cream, 1 tbsp at a time, to help dough come together, if desired.) Stir in raisins.Transfer dough to a lightly-floured work surface, then shape dough into a rough 8-inch circle. (NOTE: Dough will be sticky. Use floured hands to help shape the dough.)

Bake scones and bacon
3

Using a sharp knife, cut into 8 wedges. Brush some of the remaining cream over top of scones, then sprinkle 1/2 tsp of the remaining brown sugar over each scone.Transfer scones to the prepared baking sheet.Bake scones in the middle of the oven until golden-brown, 15-18 min.Meanwhile, arrange bacon strips in a single layer on another parchment-lined baking sheet. Roast bacon in the top of the oven until crispy and cooked through, 8-12 min.**

Make glaze and serve
4

Transfer baking sheet of scones to a wire rack to cool.Meanwhile, combine icing sugar, 1/8 tsp Pumpkin Pie Spice and 11/2 tbsp remaining cream in another small bowl.Drizzle scones with spiced glaze.Divide scones and bacon between plates.

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