
We're celebrating veggie night with this Middle Eastern-inspired couscous! Packed with oven-roasted falafel, blistered tomatoes, briny olives, feta and garlic-tossed carrots, this dish has checked off every flavour box!
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
300 g
Falafel
(Contient: Soya, Blé Peut contenir : Blé, Sésame, Soya)
½ tasse(s)
Couscous
(Contient: Blé Peut contenir : Gluten)
30 g
Olives mélangées
(Peut contenir : Blé, Lait, Sulfites, Oeuf, Poisson, Noix)
227 g
Petites tomates
1 pièce(s)
Gousses d'ail
¼ tasse(s)
Feta, émietté
(Contient: Lait)
56 g
Carotte, en juliennes
1 pièce(s)
Citron
7 g
Coriandre
4 cs
Mayo épicée
(Contient: Oeuf, Moutarde Peut contenir : Blé, Sésame, Soya, Gluten, Lait, Sulfites, Poisson, Crustacés)
3 pièce(s)
Radis
4.5 cs
Huile*
¼ cc
Sel*
0.13 cc
Poivre*
2 cs
Beurre non salé*
½ cc
Sucre*







If you've opted for double falafel, prepare, cook and plate it in the same way the recipe instructs you to prepare and cook the regular portion of falafel. Work in batches, if necessary.