
Ces délicieuses côtelettes de porc saisies à la poêle sont servies avec du maïs crémeux au beurre et une sauce BBQ blanche à base de mayo et d’un soupçon de vinaigre et de raifort!
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
340 g
Côtelettes de porc, désossées
113 g
Maïs en grains
300 g
Pommes de terre à chair jaune
½ cs
Poivre noir en grains, concassé
2 cs
Mayonnaise
(Contient: Oeuf, Sulfites, Moutarde)
6 g
Ail
½ cs
Moutarde de Dijon
(Contient: Sulfites, Moutarde)
7 g
Persil
2 cc
Raifort
(Contient: Sulfites)
1 cs
Beurre non salé*
(Contient: Lait)
¼ cc
Sucre*
1.5 cs
Huile*
¼ cc
Sel et Poivre*

Arrive bientôt!

While potatoes roast, roughly chop parsley. Peel, then mince or grate garlic. Whisk together mayo, mustard, 1 tsp horseradish, 1/4 tsp sugar, 1/8 tsp crushed black peppercorns (dbl all for 4 ppl) (NOTE: Reference Heat Guide in Start Strong), in a medium bowl. Set aside.

Pat pork dry with paper towels, then season with salt and pepper. Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 1/2 tbsp oil (dbl for 4 ppl), then pork. Pan-fry, until cooked through, 4-6 min per side.**

When pork is done, remove pan from heat and transfer to a plate. Brush over half the white BBQ sauce. Cover and set aside. Wipe the pan clean.

Heat the same pan over medium-high heat. When hot, add 1 tbsp butter (dbl for 4 ppl). Stir together, until butter melts, 30 sec. Add garlic and corn. Cook, stirring occasionally, until warmed through, 2-3 min. Stir in half the parsley. Season with salt and pepper.

Slice pork. Divide pork, buttery corn and potatoes between plates. Spoon any juices from the plate and remaining white BBQ sauce over pork. Sprinkle over remaining parsley.