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Côtelettes de porc à la mode du Sud

Côtelettes de porc à la mode du Sud

avec sauce BBQ blanche, maïs au beurre et pommes de terre croustillantes

Ces délicieuses côtelettes de porc saisies à la poêle sont servies avec du maïs crémeux au beurre et une sauce BBQ blanche à base de mayo et d’un soupçon de vinaigre et de raifort!

Allergènes:
Oeuf
Sulfites
Moutarde
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation35 minutes
Temps de cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

340 g

Côtelettes de porc, désossées

113 g

Maïs en grains

300 g

Pommes de terre à chair jaune

½ cs

Poivre noir en grains, concassé

2 cs

Mayonnaise

(Contient: Oeuf, Sulfites, Moutarde)

6 g

Ail

½ cs

Moutarde de Dijon

(Contient: Sulfites, Moutarde)

7 g

Persil

2 cc

Raifort

(Contient: Sulfites)

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Beurre non salé*

(Contient: Lait)

¼ cc

Sucre*

1.5 cs

Huile*

¼ cc

Sel et Poivre*

Informations nutritionnelles

Énergie (kJ)3096 kJ
Énergie (kcal)740 kcal
Graisses43 g
dont saturés10 g
Glucides41 g
dont sucres3 g
Fibres5 g
Protéines44 g
Cholestérol145 mg
Sel730 mg

Ustensiles

Pinceau à pâtisserie en silicone

Instructions

ROAST POTATOES
1

Arrive bientôt!

MAKE WHITE BBQ SAUCE
2

While potatoes roast, roughly chop parsley. Peel, then mince or grate garlic. Whisk together mayo, mustard, 1 tsp horseradish, 1/4 tsp sugar, 1/8 tsp crushed black peppercorns (dbl all for 4 ppl) (NOTE: Reference Heat Guide in Start Strong), in a medium bowl. Set aside.

COOK PORK
3

Pat pork dry with paper towels, then season with salt and pepper. Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 1/2 tbsp oil (dbl for 4 ppl), then pork. Pan-fry, until cooked through, 4-6 min per side.**

FINISH PORK
4

When pork is done, remove pan from heat and transfer to a plate. Brush over half the white BBQ sauce. Cover and set aside. Wipe the pan clean.

COOK CORN
5

Heat the same pan over medium-high heat. When hot, add 1 tbsp butter (dbl for 4 ppl). Stir together, until butter melts, 30 sec. Add garlic and corn. Cook, stirring occasionally, until warmed through, 2-3 min. Stir in half the parsley. Season with salt and pepper.

FINISH AND SERVE
6

Slice pork. Divide pork, buttery corn and potatoes between plates. Spoon any juices from the plate and remaining white BBQ sauce over pork. Sprinkle over remaining parsley.

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