
Craving something nostalgic and new? This hearty cabbage roll-inspired soup brings all the comforting flavours of the classic dish into a bowl. Ground beef, tender wild rice, and sweet mirepoix simmer together with tomatoes, garlic, and tender cabbage, creating a rich, slightly tangy broth. A generous dollop of dill-infused sour cream adds a creamy freshness, brightening up every spoonful with its herby notes.
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Bœuf haché
¼ tasse(s)
Mélange de riz sauvage
226 g
Chou vert, émincé
113 g
Mirepoix
1 pièce(s)
Tomates broyées à l'ail et aux oignons
43 ml
Crème sure
(Contient: Lait Peut contenir : Lait)
7.5 g
Bouillon de bœuf en poudre
(Contient: Soya, Sulfites Peut contenir : Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Blé)
½ cs
Cassonade
(Peut contenir : Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Blé, Soya, Oeuf, Poisson, Sulfites, Crustacés)
1 cs
Sauce Worcestershire
(Peut contenir : Lait, Moutarde, Noix, Sésame, Blé, Soya, Oeuf, Poisson, Sulfites, Crustacés, Gluten)
20 g
Mélange d'épices pour sauce
(Contient: Soya, Blé Peut contenir : Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Sulfites)
4 g
Mélange d'épices à l'ail et à l'aneth
(Contient: Sulfites Peut contenir : Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Blé, Soya)
½ cs
Huile*
0.13 cc
Sel*
0.12 cc
Poivre*