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New TK Pretzel Bites

Nothing beats a soft, warm pretzel straight from the oven, especially when it's homemade! These easy German-style pretzel sticks come together in no time and are paired with a savoury warm cheese sauce. Prosit!

Allergènes:
Blé
Oeuf
Moutarde
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéMoyen

Ingrédients

/ sert 2 personnes

340 g

Pâte à pizza

(Contient: Blé Peut contenir : Moutarde, Sésame, Sulfites, Orge, Oeuf, Lait, Soya)

48 g

Bicarbonate de soude

(Peut contenir : Moutarde, Sésame, Sulfites, Oeuf, Lait, Soya, Arachides, Crustacés, Blé, Poisson, Triticale, Noix)

1 pièce(s)

Œuf

(Contient: Oeuf)

2 cs

Mayonnaise

(Contient: Oeuf, Moutarde Peut contenir : Moutarde, Sésame, Sulfites, Lait, Soya, Crustacés, Blé, Poisson, Gluten)

5 g

Flocons de sel de mer

(Peut contenir : Moutarde, Sésame, Sulfites, Lait, Soya, Arachides, Blé, Triticale, Noix)

2 pièce(s)

Fromage à la crème

(Contient: Lait)

1 pièce(s)

Crème sure

¼ tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient: Lait)

4 g

Sel d’ail

(Peut contenir : Moutarde, Sésame, Sulfites, Lait, Soya, Arachides, Blé, Noix)

Pas inclus dans votre livraison

0.06 cc

Poivre*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)730 kcal
Graisses33 g
dont saturés13 g
Glucides82 g
dont sucres7 g
Fibres3 g
Protéines24 g
Cholestérol155 mg
Sel9240 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium225 mg
Calcium500 mg
Fer5 mg

Ustensiles

Grande casserole
Cuillères à mesurer
Verre doseur
Papier sulfurisé
Pinceau à pâtisserie en silicone
Plaque de cuisson
Écumoire
Petit bol

Instructions

Shape pretzels
1
  • Add 6 cups water and baking soda to a large pot. Bring to a boil over high heat.
  • Meanwhile, lightly oil a clean work surface. Divide dough in half. Use both hands to roll each piece of dough into a 24-inch-long rope. (NOTE: If the dough springs back when rolled, leave it to rest for 10 min to relax before rolling again.)
  • Cut each rope into three 8-inch-long pieces. (NOTE: Don't worry if ropes shrink when cut into pieces.)
Prep and bake pretzels
2
  • Add egg and 1 tsp water to a small bowl. Beat until combined, 30 sec.
  • Line a baking sheet with parchment paper.
  • Working in two batches, add half the pretzel sticks to the boiling water and cook for 1 min.
  • Using a slotted spoon, gently remove pretzel sticks, letting any excess liquid drip off, then place on the prepared baking sheet.
  • Brush pretzel sticks with beaten egg, then sprinkle tops with flaky salt.
  • Bake in the top of the oven, rotating the sheet halfway through, until golden-brown, 14-16 min.
Make warm cheese dip
3
  • Meanwhile, stir together mayo, cream cheese, sour cream, half the cheddar cheese and 1/4 tsp garlic salt in another small bowl. Season with pepper, then stir to combine.
  • Transfer cheese mixture to a small oven-safe dish. Sprinkle remaining cheddar cheese over top.
  • Bake in the middle of the oven until warmed through, 5-6 min.
Finish and serve
4
  • Transfer pretzel sticks to a plate.
  • Serve warm cheese dip on the side for dipping.

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