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Pain à partager au cheddar blanc et à la ciboulette

Pain à partager au cheddar blanc et à la ciboulette

2 portion | avec beurre à l’ail

3.9
(24)

Découvrez notre version améliorée du pain à l’ail! Ce pain à partager regorge d’herbes fraîches, de fromage fondu et de beurre à l’ail irrésistible. Vous ne voudrez plus jamais revenir à l’ancienne version!

Allergènes:
Blé
Lait

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation1 heure
Temps de cuisson
DifficultéMoyen
/ sert 2 personnes

340 g

Pâte à pizza

(Contient: Blé)

2 pièce(s)

Ail

113 g

Cheddar blanc, râpé

(Contient: Lait)

7 g

Persil

7 g

Ciboulette

½ cs

Farine tout usage

(Contient: Blé)

Pas inclus dans votre livraison

4 cs

Beurre non salé*

(Contient: Lait)

¼ cc

Sel*

¼ cc

Poivre*

Énergie (kcal)870 kcal
Graisses48 g
dont saturés29 g
Glucides87 g
dont sucres6 g
Fibres3 g
Protéines29 g
Cholestérol118 mg
Sel1190 mg
Rouleau à pâtisserie
Pinceau à pâtisserie en silicone
Bol à mélanger, moyen
Cuillères à mesurer

Instructions

Préparer la pâte et le moule à pain
1

Before starting, remove pizza dough from the fridge and rest in a warm spot for 20 min. Preheat the oven to 375°F. Remove 4 tbsp butter from the fridge and set aside in a warm place to soften. Wash and dry all produce. Lightly flour a work surface. Divide dough into 8 equal pieces, then roll each piece into a ball. Cover with a kitchen towel and rest for 10 min. Grease a 9x5-inch metal baking tin with 1 tsp softened butter.

Préparer les ingrédients
2

Peel, then mince or grate garlic. Roughly chop parsley. Thinly slice chives

Faire la garniture et replier la pâte
3

Add remaining softened butter, chives, half the parsley, 1 tsp garlic and 1/4 tsp salt and 1/4 tsp pepper to a medium bowl. Stir until smooth and well-combined. Flatten each dough ball with the palm of your hand then, using a rolling pin, roll into a 3-inch-wide circle. Spread 11/2 tsp filling mixture on the inside of the circle, then sprinkle over 1 tbsp cheese. Fold in half to close. Repeat with remaining dough balls. Place folded dough, open-side up, in the prepared loaf tin. Brush top of dough with any remaining filling mixture. Sprinkle with remaining parsley and remaining cheese

Terminer et servir
4

Bake in the middle of the oven until golden-brown around the edges, 28-35 min. Place on a wire rack to cool for 10 min. Once cooled, run a sharp knife around the edges of the tin and invert to release bread. Pull apart or slice and serve.

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