
Feta cheese is the secret ingredient for giving juicy DIY meatballs a briny, salty pop! Complete this Greek-inspired feast with roasted potatoes and a fresh side salad that will please the whole family.
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
500 g
Bœuf haché
4
Chapelure italienne
(Contient: Orge, Lait, Avoine, Seigle, Sésame, Soya, Blé Peut contenir : Oeuf)
1
Concentré de bouillon de poulet
1
Poivre au citron
(Peut contenir : Sésame, Soya, Sulfites, Noix, Blé, Lait, Moutarde, Arachides)
¼
Feta, émietté
(Contient: Lait)
2
Pomme de terre Russet
2
Vinaigrette italienne
(Contient: Lait Peut contenir : Oeuf, Sésame, Soya, Sulfites, Blé, Moutarde, Poisson, Crustacés)
1
Tomate
56 g
Mélange printanier
6
Sauce au yogourt
(Contient: Lait)
2
Mini concombres
0.31
Sel*
1
Huile*
0.06
Poivre*






If you've opted for double beef, add an extra 1/4 tsp (1/2 tsp) salt to the beef mixture.
Roll beef mixture into 16 equal-sized meatballs (32 meatballs for 4 ppl). Follow the rest of recipe as written.