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Salade de chou croustillante an extra

Salade de chou croustillante an extra

2 portions

Cette salade de chou croustillante est légère, rafraîchissante et tellement satisfaisante! Une symphonie de saveurs comme l'umami du gingembre, l'éclat de la clémentine et le sésame grillé, c'est un moyen facile et délicieux d'ajouter des légumes à n'importe quel repas.

Allergènes:
Soya
Sésame
Sulfites
Blé

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéMoyen

Ingrédients

/ sert 2 personnes

2 pièce(s)

Clémentine

56 g

Edamames

(Contient: Soya)

1 cs

Huile de sésame

(Contient: Sésame)

113 g

Chou rouge, émincé

113 g

Carotte, en juliennes

1 cs

Graines de sésame

(Contient: Sésame)

1 cs

Vinaigre de riz assaisonné

(Contient: Sulfites Peut contenir : Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Blé, Oeuf, Poisson, Lait)

4 cs

Sauce au gingembre

(Contient: Soya, Blé Peut contenir : Moutarde, Sésame, Sulfites, Oeuf, Poisson, Lait, Crustacés)

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Poivre*

0.13 cc

Sel*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)250 kcal
Graisses7 g
dont saturés1 g
Glucides37 g
dont sucres23 g
Fibres6 g
Protéines7 g
Sel670 mg
Potassium700 mg
Calcium150 mg
Fer2.3 mg

Instructions

Prep
1
  • Zest, then juice one clementine. Peel remaining clementine into segments, then halve.
  • Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add the sesame seeds to the dry pan. Toast, stirring, until golden, 3-4 min. (TIP: Keep your eye on them so they don't burn!) Transfer to a plate.
Cook edamame
2
  • Reheat the same pan from step 1 over medium-high heat. When hot, add half the sesame oil, then edamame.
  • Cook, stirring occasionally, until edamame are lightly browned, 5-6 min. Season with salt and pepper.
  • Remove from heat, then transfer veggies to a plate.
Make clementine ginger dressing
3
  • To a large bowl, add 2 tbsp clementine juice, clementine zest, 2 tbsp ginger sauce, 1 tsp rice vinegar and remaining sesame oil , then whisk to combine.
  • Add cabbage and carrots, then gently massage into the dressing.
Finish salad and serve
4
  • Add edamame, clementines and half the sesame seeds to the bowl with the dressing, then toss to combine.
  • Season with salt and pepper to taste.
  • Divide salad between plates, then sprinkle with remaining sesame seeds.

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