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Maple Roasted Carrots

with Toasted Walnuts and Goat Cheese

Ingrédients : Carottes • Sirop d'érable • Fromage de chèvre (lait de chèvre pasteurisé, cellulose en poudre, sel marin, sorbate de potassium, culture bactérienne, enzyme microbienne) (lait) • Noix de Grenoble • Ciboulette.

Allergènes:
Lait
Noix de Grenoble

Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation
Temps de cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

3 pièce(s)

Carotte

¼ tasse(s)

Fromage de chèvre, émietté

(Contient: Lait)

2 cs

Sirop d'érable

28 g

Noix de Grenoble, hachées

(Contient: Noix de Grenoble)

7 g

Ciboulette

Pas inclus dans votre livraison

cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)310 kcal
Graisses13 g
dont saturés3 g
Glucides45 g
dont sucres30 g
Fibres7 g
Protéines7 g
Cholestérol10 mg
Sel380 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium900 mg
Calcium100 mg
Fer1 mg

Instructions

1
  • Peel, then slice carrot into 1/4-inch rounds. 
  • Thinly slice chives. 
  • Add carrots and 1.5 tbsp oil to a parchment-lined baking sheet. Season with 1/4 tsp salt and pepper, then toss to combine. 
  • Roast in the middle of the oven for 10 min. 
  • Remove baking sheet from the oven and drizzle maple syrup over top, then toss to coat. 
  • Continue roasting in the middle of the oven until carrots are golden-brown and tender, 10-12 min.
2
  • Meanwhile, heat a large non-stick pan over medium-high heat. 
    When hot, add walnuts to the dry pan. Toast, stirring often, until golden-brown, 3-4 min. (TIP: Keep your eye on walnuts so they don't burn!)
3
  • Remove carrots from the oven and add 1 tbsp butter to the baking sheet. Toss carrots with butter on the baking sheet until melted, 1 min.
  • Transfer roasted carrots to a medium serving bowl. 
  • Sprinkle walnuts, goat cheese and chives over top. 

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