L’art de la fusion des cuisines : le poulet grillé tendre et juteux est arrosé de notre sauce spéciale au cari et couronné d’arachides broyées, de coriandre fraîche, et de mangues tranchées! Le tout est enveloppé dans un pita grillé au barbecue. Miam!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
4 pièce(s)
Haut de cuisse de poulet
1 cs
Assaisonnement thaï
(Contient Sésame)
1 pièce(s)
Mangue
2 pièce(s)
Pain pita
(Contient Blé)
28 g
Arachides, hachées
(Contient Arachides)
7 g
Coriandre
66 g
Mini concombres
56 g
Mélange printanier
1 cs
Sauce aux piments et à l’ail
1 cs
Vinaigre de vin blanc
(Contient Sulfites)
2 cs
Pâte de cari douce
2.5 cs
Huile*
¼ cc
Sel*
2 cs
Beurre non salé*
(Contient Lait)
Bientôt disponible!
Pat chicken dry with paper towels. Add chicken, Thai Seasoning, half the chili garlic sauce and 1/2 tbsp oil (dbl for 4 ppl) to a large bowl. Season with salt, then toss to coat.
Whisk together vinegar, 2 tbsp oil and 1/4 tsp sugar (dbl both for 4 ppl) in a medium bowl. Add cucumbers, then toss to coat. While cucumbers marinate, heat a small pot over medium heat. When hot, add 2 tbsp butter (bdl for 4 ppl), then curry paste and remaining chili garlic sauce. Cook, whisking often, until warmed through, 1-2 min. (NOTE: If the sauce is too thick, add 1/2 tbsp warm water at a time, until desired consistency is achieved). Remove pot from heat. Set aside.
Add chicken to grill, close lid and grill until cooked through, 5-7 min per side.**
When chicken is almost done, add pitas to other side of grill. Close lid and grill until heated through and grill marks form, 1-2 min per side. (NOTE: Keep an eye on pitas so that they don't burn!)
Add spring mix to the large bowl with cucumbers. Toss to combine. Slice chicken. Divide pitas between plates, then spread curry sauce over pitas. Top with chicken, mango, cilantro and peanuts. Serve salad alongside.