Your favourite pub grub food, in meatball form! These savoury mini meatballs are packed with flavour and tossed in a spicy buffalo sauce then topped with fresh herbs. Served alonside some tangy ranch dressing for a deliciously cool dipping sauce.
Produit dans un établissement qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Poulet haché
2 pièce(s)
Oignon vert
4 cs
Sauce piquante
(Peut contenir : Gluten, Lait, Moutarde, Sulfites, Poisson, Sésame, Noix, Soya, Crustacés, Blé, Oeuf)
4 cs
Vinaigrette ranch
(Contient: Oeuf, Lait Peut contenir : Moutarde, Sulfites, Poisson, Sésame, Noix, Soya, Blé)
1 pièce(s)
Gousses d'ail
7 g
Coriandre
4 cs
Chapelure italienne
(Contient: Lait, Avoine, Seigle, Sésame, Soya, Blé, Orge Peut contenir : Moutarde, Sulfites, Poisson, Noix, Soya, Crustacés, Oeuf, Arachides, Triticale)
¼ cc
Sel*
¼ cc
Poivre*
1 cs
Huile*